Poly Studio

9 278,00 kr 7 422,40 kr
I lager
SKU
7200-85830-101
   

Med Poly Studio får du en enkel och enkel lösning i hög kvalitet för dina mötesrum. 4K-video och högkvalitativt ljud levereras vid online-mötet. Den behöver helt enkelt anslutas till en dator via USB och då är den redo att användas.

Poly Studio är inte bara en webbkamera utan en övergripande elegant lösning för ditt mötesrum. Den är utformad som en soundbar, men bara båda högtalarna, mikrofonen och kameran i ett. Tidigare känd som Polycom Studio, är det nu känt som Poly.

Enkel lösning på allt
Med Poly Studio är det enkelt att komma igång. Den behöver helt enkelt anslutas till din bärbara dator via USB och då fungerar den både som en kamera och ljudenhet för ett hav av mötes- och softphone-lösningar. Du kan t.ex. tillämpa den med Microsoft Teams, Skype för företag, Zoom, GoToMeeting, Cisco Webex, Google Hangouts och många fler.

Bra ljud
Poly Studio har rikt ljud i högtalarna så att det kan täcka både små och medelstora mötesrum. Dessutom är den utrustad med mikrofoner som täcker upp till 3,7 m. Och samtidigt använder Poly Studio NoiseBlock-teknik som tar bort bakgrundsljud från rummet. Det kan till exempel vara klick på tangentbordet eller någon annan form av störande element som drar fokus bort från konversationen.

Kameran håller automatiskt fokus
Naturligtvis är det möjligt att styra kameran med den medföljande fjärrkontrollen, men det är inte nödvändigt alls. Poly Studio har en inbyggd automatisk inramningsfunktion som använder mikrofonerna för att spåra vem som pratar och därmed fokusera på personen.
Linsen i Poly Studio täcker 120 grader och spelas in i UHD 4K-kvalitet, vilket ger en fantastisk bild vid videomötet.

Vad finns i boxen?
Poly Studio videobar, fjärrkontroll, strömförsörjning, 5 m. USB-kabel och väggfäste.

Poly Studio är certifierat för Skype for Business, Microsoft Teams och Zoom.


Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.