Poly Studio P21

8 995,00 kr 7 196,00 kr
I lager
SKU
2200-87100-101
   

Poly Studio P21 All-in-One lösning för bland annat Zoom och Microsoft Teams. Skärm, webbkamera och högtalartelefon gör det enkelt att hålla möbler i hög kvalitet.

Poly Studio P21 är en FullHD -skärm med inbyggd webbkamera, som en gemensam lösning är optimerad för att äta online. Du får både utmärkt ljud och bild och kan använda Studio P21 både på kontoret och hemmearbejdspladsen.

Det goda bilden
Med Poly Studio P 21 får du en bildskärm som du både kan använda som extra skärm till din dator med dubbla bilder, eller som ett skrivbord. Anvender du primært laptop får du därmed en större skärm, som kan göra lite mer överskrifter, när det t.ex. skal kværnes Excel ark eller om jag innehavare av försäljningsmöten, där båda delar skärm samt video.

Det riktiga lyset
Studio P21 har indbyggt lamper på varje sida av skärmen, där giver och blödt och naturligt lyser, så du kan tydligen tydligt på dina möter i Teams eller Zoom - även självom du sidder med skarpt lys från et vindue i bakgrunden. Lyset kan enkelt görs via touch på sidan av skärmen.

Den gode lyd
Poly Studio P21 har stereo högttalere, som ger dig en tillräcklig ljud på dina onlinemöder och mikrofonen sørger för, att du høres tydligt i samtalen. Om du sidder på öppet kontor, eller arbetar hemmefra, där barnen löber runt i bakgrunden, så kan du naturligtvis också koppla dit Poly headset för att få fokus på samtalen.

De extra goder
Udover kan vara en fantastisk skärm, så är Poly Studio P 21 och en fantastisk användarlösning. Det finns knappar på fronten för justering av volumen, så du kan inte ha fett i musen och välja runt i dina appar. När du slår din mikrofon från, så lyser skärmen rött under billedet, så du lätt kan se om de andra på onlinemødet kan höra dig.
Därutöver finns det en integrerad fysisk integritetslucka till kamera, så du kan blände linsen, när du inte vill att andra ska kunna se dig. Du tofflor också för kabelrod, när du ska ladda upp din mobil, eftersom det är en integrerad trådlös opladning i foden till skärmen.

Nemt at komme i gang
Poly Studio P21 är certifierat för Zoom och är kompatibelt med Microsoft Teams, men du kan också använda lösningar för många andra softphone -lösningar. Det är möjligt att koble skärmen till din dator via både USB-A och USB-C. Du ska bara installera en DisplayLink USB -drivrutin från Poly, samt Poly Lens -programvara och så är du klar. Hent software hos Poly og se installationsvejledning i följande video.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.