Poly Studio P5

911,00 kr 728,80 kr
I lager
SKU
2200-87070-001
   

Högkvalitativ Poly Studio P5-webbkamera ger dig skarp 1080p-video i dina online-möten och är en utmärkt lösning för både läxor och som kamera på kontoret.

 

Poly Studio P5 är certifierad för Zoom och Microsoft Teams.

Poly Studio P5 är en fantastisk webbkamera som passar perfekt som en kamera för dina online-möten.

Otroligt vacker bild
Kameran i Poly Studio P5 ger dig video i 1080p och levererar 4x zoom. Din Poly-webbkamera har inbyggd autofokus, så den är skarp om du rör dig under en konversation. Men med mjukvaran Poly Lens kan du också justera inställningar för kontrast, skärpa, färgmättnad och ställa in kompensation för bakgrundsbelysning.

Mångsidig kamera
Poly Studio P5 kan enkelt monteras på din bildskärm och sitter på en magnetisk bas som är lätt att ta isär om du vill ha den över och sitta på ett kamerastativ. Poly-kameran kan enkelt anslutas till din dator via USB och det finns en inbyggd USB-kontakt på baksidan så att du också kan ansluta ditt headset.
Det finns en inbyggd mikrofon i Poly Studio P5 och det finns också en privacy shutter, så du ser till att du inte visar din bild när du inte vill ha den.

Plug n ’Play
Med certifiering för både Zoom- och Microsoft Teams kan du snabbt komma igång med dina möten online. Poly Studio P5 webbkamera kan enkelt ställas in i en vinkel och det finns en ljusindikator som visar status för samtal och tystnad.


Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.