Poly Voyager 5200

984,00 kr 787,20 kr
Ej i lager
SKU
203500-105

Plantronics Voyager 5200 - Headset till mobil

 

Plantronics Voyager 5200 headset tar den legendariska Voyager-serien ett steg framåt. Hela fyra inbyggda mikrofoner tar bort alla störande ljud, så att du kan tala ostört var som helst. En uppgraderad Bluetoothstandard i headsetet ger dig nu upp till 30 meters förbindelse.

Upplev styrkan i ljudet
Bra ljud är en viktig förutsättning för ett riktigt bra telefonsamtal. Med Voyager 5200 kommer du nu ännu närmare den perfekta ljudupplevelsen i alla omgivningar, även utomhus i dåligt väder, eller i den stökigaste kontorsmiljön. Trots sin diskreta storlek har detta kraftfulla Bluetooth-headset hela fyra brusreducerande mikrofoner med uppgraderad WindSmart-teknologi. Oljud från fläktar och kontorsutrustning elimineras, och du upplever inga störande oljud, oavsett om vinden viner eller om någon pratar högt vid sidan av. Så ta ditt Plantronics Voyager headset och din samtalspartner med dig på en cykeltur och upplev en naturlig och tydlig dialog, där ni slipper störningar, avbrott och missuppfattningar.

Längre räckvidd än någonsin förr
Aldrig förr har du kunnat röra dig så fritt som med ett Plantronics Voyager headset. En helt ny inbyggd Bluetooth standard ger dig ännu större frihet, och du har nu möjlighet att röra dig upp till 30 meter bort från din telefon. Den ger dig också i princip obegränsad flexibilitet på kontoret så att du inte behöver ta mobilen med dig, om den t ex behöver ligga och ladda upp. Så du kan lugnt gå och hämta dokument ur skrivaren eller hämta kaffe, utan att riskera avbrott.

Hållbarhet i tid och rum
Den lätta designen är skapad för att passa ditt öra, så att du kan bära ditt Plantronics Bluetooth headset hela dagen lång helt utan obehag. Med sköna och fuktavvisande material och en batteritid på upp till 7 timmars aktivt talande blir mobiltelefonen din förlängda arm och ständiga följeslagare i alla väder och miljöer. Voyager 5200 har dessutom upp till nio dagars standbytid, och batteriet laddas snabbt upp på max 90 minuter. Med en enkel knapptryckning har du full integration med Siri och Google Now, så att du helt handsfree kan styra många av telefonens funktioner med din röst.

Vad är skillnaden mellan 5200 och Voyager Legend? Läs vår blog där vi jämför 5200 med Voyager Legend här


Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.