Poly Voyager 5200 UC

1 115,00 kr 892,00 kr
Ej i lager
SKU
206110-101

Poly Voyager 5200 UC - Headset till mobil+PC

 

Ta samtal överallt. Poly Voyager 5200 UC är med lätt och ergonomisk design lösningen om du arbetar både på språng och på ett kontor. Fyra inbyggda mikrofoner utestänger allt brus, och en uppgraderad Bluetoothstandard ger dig hela 30 meters räckvidd. Du blir mer effektiv i telefonen.

Ta samtal överallt
Poly Voyager 5200 UC är ett teknologiskt avancerat Bluetooth headset till dig, som vill ha det bästa samtalsljudet för dig och dina kunder och samarbetspartners när du arbetar. Därför blir du utrustad med hela fyra brusreducerande mikrofoner, som effektivt eliminerar alla oljud och larm från din omgivning. Du får dessutom sex lager WindSmart teknologi, som filtrerar bort susande vindbrus så att du kan tala överallt och alltid bli hörd.

Ge dina kunder och kolleger en fantastik samtalsupplevelse, både på mobilen när du är ute på språng, och hemma på kontoret, när du med den stabila Bluetooth dongeln säkert och enkelt gör Voyager 5200 UC till ditt bästa PC headset. Du kan dessutom vara kopplad till mobil och PC samtidigt.

Håller länge och räcker långt
Aldrig förr har ett Poly Voyager headset haft så lång räckvidd. Med en uppgraderad Bluetooth standard kan du röra dig fritt upp till 30 meter bort från din enhet utan att tappa förbindelsen. Så nu kan du hämta kaffe, medan du ostört fortsätter samtalet utan avbrott och störningar. Batteriet levererar upp till 7 timmars oavbrutet samtal, och det medföljande förvaringsetuiet ger dig dessutom två hela extra uppladdningar när du är ute på språng.

Tack vare den fulla integrationen med Siri och Google Now kan du låta mobilen ligga i fickan, och sköta uppringningar och andra viktiga funktioner med hjälp av röststyrning. Den ergonomiska och robusta designen är byggd för att du ska kunna ha headsetet sittande hela dagen, och använda det som din naturligt förlängda arm i din professionella kommunikation.

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Vad är skillnaden mellan 5200 och Voyager Legend? Läs vår blog där vi jämför 5200 med Voyager Legend här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.