Poly Voyager 6200 UC Black

2 716,00 kr 2 172,80 kr
Ej i lager
SKU
208748-101

Plantronics Voyager 6200 UC Black ger dig den kvalitet och flexibilitet du behöver, när du ska vara effektiv. Det är ett av de första trådlösa in-ear headset i världen med aktiv brusreduktion för professionella samtal, och levererar allt till din arbetsdag med aktiv brusreduktion och ojämförbart mikrofonljud.

Voyager 6200 UC är certifierat för Skype for Business

Professionellt ljud i örat och i luren
Plantronics Voyager 6200 UC ger dig professionella samtal och musikljud i toppklass, i ett och samma in-ear headset. Du kan ansluta det till både din PC eller mobil via Bluetooth. En medföljande trådlös USB adapter ger dig en stabil förbindelse till alla slags datorer.
Fyra mikrofoner sitter på bägge sidor av nackbygeln för att fånga din röst optimalt, samtidigt som de filtrerar bort omgivningens oönskade ljud från samtalsljudet. Det skapar en mikrofonzon, där din stämma hörs tydligt i luren, medan knatter från tangentbord, prat från kolleger och brus från datorfläktar helt försvinner i bakgrunden.
Hörlurarna spelar ett musikljud i toppklassad HiFi stereo, så du kan jobba på med fullt fokus och njuta av din favoritmusik i öronen. SoundGuard håller ljudtrycket på en nivå som skonar dina öron, så du kan lyssna länge utan att riskera att din hörsel överbelastas.

Flexibilitet överallt
Batteriet i Voyager 6200 har kapacitet att klara hela din arbetsdag utan problem. Med ström för 9 timmars tal eller 16 timmars ljuduppspelning får du massor av aktivt användande för pengarna. Det tar dessutom bara cirka 1,5 timmar att ladda upp batteriet från tomt till fullt.
Du har via USB Bluetooth adaptern en trådlös räckvidd på upp till 30 meter, så du kan röra dig fritt runt, medan du talar eller lyssnar. Den inbyggda kontrollstationen ger dig full kontroll över både telefonsamtal och ljuduppspelning med ett enkelt tryck.
Du kan dessutom vara kopplad till både din smartphone och din PC samtidigt, så att du aldrig missar ett samtal, när telefonen ringer. Headsettet växlar automatisk enhet, så att du smidigt och enkelt kan svara med ett enkelt tryck.

Stäng av eller stäng in
Med Active Noise Cancellation påslaget kan du blockera ljud från omvärlden och skapa en helt egen zon av lugn och koncentration omkring dig. Funktionen är enkelt att slå på och av, så att du själv kan justera hur mycket du vill stänga in dig.
Om du vill behålla överblicken över lokalen omkring dig, är en av fördelarna med denna praktiska in-ear design, att det är enkelt att hålla det ena örat fritt. Om du har tagit ut båda öronsnäckorna, får du ändå en tydlig signal om någon ringer, eftersom en vibration är inbyggd i nackbygeln.
Genom att slå på OpenMic funktionen, har du dessutom möjlighet att följa med i din omgivning, utan att du behöver ta ut hörlurarna. Specialiserade mikrofoner fångar allt som sker omkring dig, och spelar upp det i dina öron, så du har en total ljudmässig utsikt med ett tryck på en knapp.

Voyager 6200 UC är certifierat för Skype for Business

Läs också vår blog post om 6200 här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.