Poly Voyager 8200 UC Svart USB-C

3 241,00 kr 2 592,80 kr
Ej i lager
SKU
211716-01

Poly Voyager 8200 UC USB-C i stilren svart design är det perfekta skyddet mot oväsen och stim på kontoret. Hela två nivåer av aktiv brusreduktion och musikljud av allra högsta HiFi-kvalitet ger dig stora möjligheter att utestänga omvärlden, när du behöver fokusera på dina viktiga ar betsuppgifter.

Voyager 8200 UC USB-C är certifierat för Skype for Business och Lync.

Ojämförbart lugn överallt
Poly Voyager 8200 UC i svart ger dig ro att fokusera, vad du än ska företa dig. Med hela två nivåer av aktiv brusdämpning kan du anpassa ditt headset för att eliminera oljud omkring dig.

Koppla det till din dator via trådlöst Bluetooth med den tillhörande USB dongeln eller koppla det till din mobil och njut av trådlös rörelsefrihet på upp till 30 meter.
HiFi-ljudet i hörlurarna levererar ett levande och rikt musikljud, som omsluter dig, så att du kan koncentrera dig utan störningar utifrån. Öronkuddarna och huvudbygeln är stoppad med mjukt konstläder och memory-skum, som ger en behaglig komfort, så att du kan ve ditt Plantronics headset på i många timmar utan obehag.

Svara i telefonen med suveränt ljud
Voyager 8200 UC fungerar inte bara som brusreducerande hörlurar i världsklass. Det fungerar också som ett professionellt headset till kontoret.
Inbyggda högteknologiska mikrofoner i öronmuffarna ger en oöverträffad samtalsupplevelse genom att fånga din stämma, medan de med ett avancerat digitalt ljudfilter sorterar bort allt annat ljud från omgivningen. Headsettet understödjer bredbandsljud, som gör din röst ännu mer klar och tydlig i röret.

Suveränt batteri
Batteritiden överlever hela 20 timmars tal eller 24 timmars streaming, och du kan hålla ditt headset i standby i upp till en månad. Om du trots det plötsligt står utan ström, kan du fortsätta med musik och tal med den tillhörande 3,5 mm jack kabeln.

Du kan kontrollera både ljud och telefon med den intuitiva kontrollen på själva headsettet. Sätt musiken på paus, hoppa över en låt, skruva upp volymen, svara i telefonen, lägg på eller sätt mikrofonen på mute med ett enkelt tryck på det ena örat.
Med OpenMic behöver du inte ens ta av dig ditt Plantronics headset, om du snabbt vill höra vad som händer omkring dig. Med ett enkelt tryck startar den mikrofoner, som fångar allt från din omgivning och skruvar ner musikljudet. Så missar du aldrig ett viktigt meddelande.

Headsettet levereras med en smart skyddande resepåse, så att du kan förvara det säkert under resan. Påsen har också ett sidofack för dina kablar, så att du har allt du behöver samlat på ett ställe.

Voyager 8200 UC är certifierat för Skype for Business.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.