Poly Voyager Focus Mobile UC

2 295,00 kr 1 836,00 kr
I lager
SKU
202652-103
   

Plantronics Voyager Focus Mobile UC erbjuder fantastisk trådlös musik- och samtalskvalitet via Bluetooth till din mobil på språng eller dator på kontoret. Stärk ditt fokus med aktiv noise reduction och HiFi i hörlurarna.

Behåll fokus på arbetet, inte omgivningen

Plantronics Voyager Focus Mobile UC erbjuder det bästa från Plantronics' långa erfarenhet av ljud, och ger dig både fantastiska musikupplevelser och överlägset samtalsljud med effektiv brusreducering till din telefoni. Du kan enkelt para ihop det med din mobiltelefon via Bluetooth, och den medföljande USB dongeln till PC gör det enkelt att använda den på kontoret - med helt upp till 100 meters räckvidd. Resultatet är tydligt: Det är ett ultimativt professionellt headset till dig, som bara nöjer dig med det bästa.

Till all din musik och kommunikation
Voyager Focus är designat för att filtrera bort alla störande ljud och erbjuda perfekt HD Voice kvalitet i dina samtal. Tre känsliga mikrofoner fångar din röst, samtidigt som de filtrerar ut oljud. Du kan dessutom slå på Active Noise Cancelling för att utestänga alla ljud när du behöver koncentrera dig. Och slå bara på OpenMic när du istället vill höra allt som låter runt omkring dig. De behagliga öronkuddarna i konstläder är skapade för användande hela dagen, så att du kan höra musik när du ska koncentrera dig. De exakta HiFi hörlurarna gör att det är ett av de allra bästa musik headsets i sin klass.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.