Poly Voyager Focus Mobile UC MS

2 295,00 kr 1 836,00 kr
I lager
SKU
202652-104
   

Plantronics Voyager Focus Mobile UC MS ger dig den perfekta kombinationen av HiFi headset till musik och professionellt headset till kundsamtal. Med Bluetooth dongel till PC fungerar det perfekt till både Skype for Business och till mobiltelefonen.

Voyager Focus Mobile UC MS är certifierat till Skype for Business och Lync

Håll fokus på arbetet, inte omgivningen

Plantronics Voyager Focus Mobile UC MS kombinerar det bästa från Plantronics' gedigna erfarenhet av ljud och mikrofoner, och ger dig den bästa musikupplevelsen när du ska fokusera, och samtalsljud av hög kvalitet när du talar i telefon. En medföljande Bluetooth dongel ger dig upp till 100 meters räckvidd från din PC, och du kan också använda det med mobiltelefonen till samtal och musik. Resultatet säger nästen sig självt: Det är ett perfekt professionellt headset till dig, som vill ha det bästa.

Till all din musik och kommunikation
Voyager Focus levererar det bästa filtrerade samtalsljudet. De tre känsliga mikrofonerna fångar din röst med precision i HD Voice kvalitet, medan bakgrundsljudet filtreras bort. Med Active Noise Cancelling kan du utesluta allt bakgrundsljud i hörlurarna, och med OpenMic funktionen kan du med en knapptryckning höra allt runt omkring dig med headsettet på. Med bekväma öronmuffar i konstläder kan du lyssna på musik hela dagen. Du får en helt naturtrogen återgivelse av musik med HiFi, som kan mäta sig med de bästa headsets i klassen.

Voyager Focus Mobile UC MS är certifierat till Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.