Poly Voyager Focus UC

1 715,00 kr ( 1 372,00 kr. Exkl. moms )

Plantronics Voyager Focus UC kombinerar den bästa trådlösa musik- och samtalskvalitet via Bluetooth till PC och mobil. Sätt ditt headset i hållaren när du inte använder det, så laddar aldrig batteriet ur.

Brand: Poly

Availability: På lager

Varunummer: 202652-101
Color:

Beskrivning

Detaljer

Fokusera på ditt arbete, inte din omgivning

Nu kan du äntligen glömma allt om störande kolleger och irriterande ljud från elektronik på kontoret eller motorljud i bilen. Plantronics Voyager Focus låter dig fokusera fullt ut på dina samtal och arbetsuppgifter. Detta HiFi headset kombinerar det bästa från Plantronics' långa erfarenhet inom ljud och ger dig toppkvalitet i musikupplevelser och överlägsen brusreducering. Med 12 timmars taltid står du aldrig utan batteri när du är på språng, och du kan enkelt sätta ditt headset till bordsuppladdaren, så snart du er tillbaka på kontoret. Det er det ultimativa professionella headsetet till dig som kräver det bästa.

Till all din musik och kommunikation
Tre knivskarpa mikrofoner kombineras med förstärkt Digital Signal Processing för att ge dig den allra bästa brusreduceringen och HD Voice kvalitet vid samtal. Du kan dessutom välja att slå på Active Noise Cancelling för att utestänga alla störande ljud i hörlurarna. Om du har behov för att höra ljud omkring dig, kan du slå på OpenMic. Öronkuddar i läder är fantastiskt för längre användande, så du kan lyssna på musik i flera timmar med perfekta HiFi hörlurar, med helt naturtrogen återgivning.

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.