Poly Voyager Focus UC

2 395,00 kr 1 916,00 kr
I lager
SKU
202652-101
   

Plantronics Voyager Focus UC kombinerar den bästa trådlösa musik- och samtalskvalitet via Bluetooth till PC och mobil. Sätt ditt headset i hållaren när du inte använder det, så laddar aldrig batteriet ur.

Fokusera på ditt arbete, inte din omgivning

Nu kan du äntligen glömma allt om störande kolleger och irriterande ljud från elektronik på kontoret eller motorljud i bilen. Plantronics Voyager Focus låter dig fokusera fullt ut på dina samtal och arbetsuppgifter. Detta HiFi headset kombinerar det bästa från Plantronics' långa erfarenhet inom ljud och ger dig toppkvalitet i musikupplevelser och överlägsen brusreducering. Med 12 timmars taltid står du aldrig utan batteri när du är på språng, och du kan enkelt sätta ditt headset till bordsuppladdaren, så snart du er tillbaka på kontoret. Det er det ultimativa professionella headsetet till dig som kräver det bästa.

Till all din musik och kommunikation
Tre knivskarpa mikrofoner kombineras med förstärkt Digital Signal Processing för att ge dig den allra bästa brusreduceringen och HD Voice kvalitet vid samtal. Du kan dessutom välja att slå på Active Noise Cancelling för att utestänga alla störande ljud i hörlurarna. Om du har behov för att höra ljud omkring dig, kan du slå på OpenMic. Öronkuddar i läder är fantastiskt för längre användande, så du kan lyssna på musik i flera timmar med perfekta HiFi hörlurar, med helt naturtrogen återgivning.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.