Poly Voyager Free 60 MS Black USB-C Basic Case

3 635,00 kr 2 908,00 kr
I lager
SKU
220757-02
   

Poly Voyager Free 60 MS är ett brusreducerande headset i en enkel design och med mycket låg vikt. Undvik buller och koncentrera dig på samtalen med dina kunder och dina möten online.

Voyager Free 60 MS är certifierad för Microsoft Teams.

Poly Voyager 60 Free är ett lätt och elegant brusreducerande in-ear-headset som ger dig bra ljud oavsett om du arbetar på kontoret, sitter i bilen eller går på gatan.

Effektiv arbetsdag
Med Poly Voyager Free 60 kan du fokusera på dina uppgifter och onlinemöten när du sitter i en bullrig miljö. Inbyggd Active Noise Cancelling-teknik i ditt Poly-headset gör det möjligt att filtrera bort brus när du måste arbeta koncentrerat. Din uppmärksamhet kan därför stanna på skärmen eller i samtalet med din kund och förhindra att du distraheras av bruset omkring dig.

Batteri
Voyager Free 60 låter dig prata i telefon i 5½ timme på full laddning och det medföljande laddningsfodralet kan ge dig ytterligare 11 timmars samtalstid. Voyager Free stöder Fast Charge-teknik, så att du på bara 15 minuter kan ladda ditt Poly Bluetooth-headset för att ge dig 1 timmes samtalstid.
Poly Voyager Free 60 är certifierad för trådlös Qi-laddning. Voyager Free-headsetet laddas på 2 timmar och laddningsfodralet har 100 % batteri efter 3 timmar med ström ansluten.

Trådlös frihet
Du kopplar enkelt ihop din mobil eller surfplatta med Voyager Free 60 som använder Bluetooth 5.3-teknik och du får upp till 30 meters trådlös räckvidd för USB Bluetooth-adaptern som medföljer paketet. Du kan därför enkelt gå ifrån din plats och få en kopp kaffe när du lyssnar på ett onlinemöte.

Vad finns i boxen?
Poly Voyager Free 60, USB Bluetooth adapter, laddningsfodral, förvaringsväska, extra öronproppar och USB-C kabel.

Denna variant
- Stereo in-ear headset
- Svart färg
- Certifierad för Microsoft Teams
- Förvaringspåse
- Standard laddningsfodral
- USB-C Bluetooth adapter

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.