Poly Voyager Legend

659,00 kr 527,20 kr
Ej i lager
SKU
87300-205

Plantronics Voyager Legend är ett världsberömt headset, som ger dig ultimat bullerdämpning och röstkvalitet, när du talar i mobiltelefon på språng. Koppla det till din smartphone med Bluetooth och upplev skillnaden. Kanske är detta världens mest prisvärda headset.

För ditt liv i farten
Plantronics Voyager Legend är ett legendariskt headset för ditt professionella liv i rörelse. Den otroligt effektiva bruselimineringen är perfekt anpassad för användande utomhus och i stökiga miljöer. Med röststyrning kan du kontrollera alla samtal handsfree. En laddning ger dig upp till 7 timmars taltid, och du kan dessutom uppgradera med laddningsetui och därmed tala dubbelt så länge. Med Multipoint teknologin kan du ta emot samtal från två telefoner samtidigt, till exempel till både din arbetstelefon och din privattelefon. Kanske är det därför som Voyager Legend är ett av de bäst säljande Bluetooth headsets i historien.

Det perfekta samtalet
Voyager Legend ger dig nog den bästa bruselimineringen du någonsin har upplevt. De tre inbyggda mikrofonerna optimerar konstant din stämma, medan de filtrerar bort allt oönskat oljud. Inbyggd Digital Signal Processing eliminerar både eko och oväsen, och inbyggt vindfilter sorterar bort vindljud både mekanisk och digitalt. Så du kan bara prata på i bilen med fönstret nere – din kund hör inte annat än din tydliga röst.

Vad är skillnaden mellan Voyager Legend och Voyager 5200? Läs vår blog där vi jämför 5200 med Voyager Legend här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.