Polycom RealPresence Trio 8500

9 495,00 kr 7 596,00 kr
Ej i lager
SKU
2200-66700-025

Trio 8500 gör det enkelt och snabbt att sätta upp ett konferenssamtal i det medelstora mötesrummet. Med inbyggd VoIP-telefon och Bluetooth för mobil kan du ansluta på nolltid, och med en personlig profil har du alltid dina kontakter inom räckhåll.

Enkel styrning med många fördelar 
Polycom RealPresence Trio 8500 ger ett fantastiskt ljud i hela konferensrummet, när du behöver skapa ett konferenssamtal via telefonen. Med en räckvidd på över fyra meter kan du nå alla i ett medelstort mötesrum.

Anslut den till Internet via en Ethernet-kabel och ring dina kontakter direkt på konferenstelefonen. Du behöver inte ansluta till din dator eller mobiltelefon, men det kan du självklart göra om du vill, via USB eller Bluetooth.

Att ringa ut och ta emot samtal är enkelt och smidigt med den intuitiva pekskärmen direkt på konferenstelefonen Trio 8500. Här har du också möjlighet till mer avancerade funktioner, till exempel större konferenssamtal, vidarebefordran, paus och till och med inspelning av samtal.

Fantastiskt 360° ljud 
Polycom Trio 8500 är utrustad med ett av marknadens mest avancerade ljudsystem, inklusive HD Voice-kvalitet med ovanligt detaljerade röster, och kryddat med Polycom Acoustic Clarity, vilket eliminerar ekot och blockerar allt eventuellt brus på linjen.

För att säkerställa en ännu mer flytande konversation med sublimt ljud utan störningar, upptäcker Polycoms patenterade brusblockering automatiskt alla ljud som inte är mänskliga röster, och utestänger dem ur konversationen. Mikrofonen är avstängd när ingen talar, och slås automatiskt på igen när det finns någon i rummet som talar, så att mötet kan fortsätta utan avbrott.

Framtidsskyddande för alla behov 
Om du någon gång i framtiden har behov av en bredare lösning för vidare samarbete, är Trio 8500 helt förberedd för det.
Genom att köpa Trio Visual + och en webbkamera har du en marknadsledande lösning för högkvalitativa videokonferenser med perfekt synkroniserat ljud och video.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.