Polycom RealPresence Trio 8500 MS

8 995,00 kr 7 196,00 kr
Ej i lager
SKU
2200-66700-019

Trio 8500 MS levererar den kvalitet du behöver för att hålla viktiga telefonmöten.Med den inbyggdaVoIP-telefonen behöver du ingen telefonanslutning för att kunna ringa, och med en radie på mer än 4 meter kan alla i ett medelstort mötesrum känna sig säkra på att de kan höras.

 

Trio 8500 MS är certifierad för Skype for Business

Enkel drift med många fördelar
Polycom RealPresence Trio 8500 gör det smidigt och enkelt att sätta upp telefonmöten och konferenser med ett bra samtalsljud för alla parter. Konferenstelefonen är idealisk för medelstora mötesrum, med en räckvidd på mer än fyra meter.

Med den inbyggda Skype for Business-mjukvaran behöver du inte ens ansluta en extern enhet. Du bara loggar in, hitta kontakten och ringer direkt från konferenstelefonen. Koppla den till nätverket och du är ansluten. Om du vill kan du dessutom använda Trio 8500 som en högtalartelefon, bara koppla den till PC eller mobil, via USB eller Bluetooth.

Du hanterar samtalen snabbt och enkelt med den inbyggda pekskärmen, som har det välkända Skype for Business-gränssnittet, vilket gör användningen enkel och hanterbar. Du har dessutom tillgång till mer avancerade funktioner, som till exempel att vara värd för konferenssamtal, koppla vidare samtal eller pausa om du vill ha flera samtal på gång samtidigt. Du kan även spara telefonsamtalen med den inbyggda inspelningsfunktionen, om du behöver granska eller dokumentera dem. Mötesprotokollet är klart!

Fantastiskt 360 ° ljud
Polycom Trio 8500 levererar en av marknadens bästa samtalsupplevelser med sina ljudförbättrande funktioner. HD Voice tar upp hela spektrumet av din röst, medan Polycom Voice Clarity eliminerar eko och andra störande biljud, så att du kan hålla en flytande konversation helt utan störningar.

För att ge en ännu bättre upplevelse säkerställer Polycoms patenterade Noise Block-teknik att alla ljud som inte är människoröster kan filtreras bort. Om det finns andra ljud i mötesrummet, slås mikrofonen automatiskt av, och sätts på igen så fort någon i rummet säger något. Detta garanterar högkvalitativa konferenssamtal och en glidande kommunikation utan onödiga avbrott.

Framtidssäkrat för alla behov
Om du behöver en större lösning för vidare samarbete i framtiden är Trio 8500 förberedd och anpassad för det.

Du kan enkelt skaffa Trio Visual + och en kompatibel webbkamera, och därmed konvertera dina konferenssamtal till perfekt synkroniserade ljud- och videokonferenser.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.