Polycom RealPresence Trio 8800

12 295,00 kr 9 836,00 kr
Ej i lager
SKU
2200-66070-001

Polycom RealPresence Trio 8800 levererar med en radie på 6 meter en fantastisk räckvidd och ljudkvalitet när du behöver fylla ett helt mötesrum. Och med den inbyggda programvaran behöver du inte ens koppla den till en extern enhet. Du ringer och svarar bara direkt på konferenstelefonen.

Den optimala lösningen för stora mötesrum 

Polycom RealPresence Trio 8800 är skräddarsydd för dig som vill få ut så mycket som möjligt från din konferenstelefon, när du behöver fylla konferensrummet med flera deltagare. Med en hela 6 meter lång radie når den alla hörn av rummet, så att alla kan vara med i samtalet.

Den inbyggda programvaran gör att du slipper ansluta en annan enhet för att ringa. Koppla upp telefonen med ethernet-kabeln, och du är ansluten. Du har enkel åtkomst till alla kontakter och funktioner via den intuitiva pekskärmen på själva konferenstelefonen. Om du vill kan du dessutom koppla den till både PC och mobil via USB eller Bluetooth, och med NFC så har det aldrig varit enklare.

Pekskärm ger dig, förutom de vanliga samtalsfunktionerna, möjligheten att hålla flera parallella telefonkonferenser med flera deltagare, överföra samtal, sätta samtal i vänteläge eller till och med spela in samtal för att senare kunna lyssna igenom eller dokumentera. Mötesprotokollet blir så mycket enklare, och du kan koncentrera dig på själva samtalet istället.

Fantastiskt 360° ljud 
RealPresence Trio 8800 har en mängd funktioner som gör ljudupplevelsen både tydligt och naturlig, så att du kan hålla dina konferenssamtal flytande helt utan störningar eller irritationer.

Både högtalare och mikrofoner spelar och fångar upp i hela lokalen, så att alla i rummet deltar på lika villkor i konversationen.

Du kan aktivera HD Voice för att fånga ännu fler nyanser i din röst. Polycom Voice Clarity garanterar att eliminera irriterande element i alla situationer, som eko ​​och brus på linjen, så konversationen flyter och du kan fokusera på det viktiga i mötet.

Polycoms patenterade Noise Block-teknik eliminerar alla ljud som inte är mänskliga röster, och i bullriga rum ställer den sig på mute när ingen talar, och startar förstås omedelbart igen när någon säger något. Det låter och upplevs som att ni alla är i samma rum.

Framtidssäkrad för alla behov 
Polycom Trio 8800 är mycket mer än bara en konferenstelefon. Genom att köpa en Visual Trio +, en kompatibel webbkamera och en Smart TV, har du den kompletta digitala lösningen för ditt mötesrum.

Med en handvändning kan du förvandla ett telefonsamtal till en videokonferens, som gör det tvärfunktionella samarbetet ännu mer personligt och effektivt. Du kan även dela din skärm och presentera innehåll med både mötesdeltagare i rummet och på linjen genom konferenstelefonen.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.