Polycom RealPresence Trio 8800 MS

12 695,00 kr 10 156,00 kr
Ej i lager
SKU
2200-66070-019

Polycom RealPresence Trio 8800 MS är den perfekta lösningen för dig som vill att alla upplever det som att de är med i mötesrummet. Räckvidden på upp till 6 meter täcker hela rummet, och med Skype for Business-programvara behöver du inte ha med andra enheter.

 

Trio 8800 MS är certifierad för Skype for Business

Den optimala lösningen för stora mötesrum 
Polycom RealPresence Trio 8800 MS konferenstelefon levererar oöverträffad ljudkvalitet och når ut i hela ditt mötesrum. Med en radie på hela 6 meter kan alla i rummet höra och höras när de deltar i ett telefonmöte.

Med den inbyggda Skype for Business-mjukvaran behöver du inte ens en separat enhet för att ringa eller ta emot samtal. Du kopplar bara Trio 8800 med ethernet-kabeln, och har direkt åtkomst till VoIP-telefoni och dessutom strömtillgång.

Det bekanta gränssnittet på pekskärmen gör det enkelt för nya användare att logga in, hitta kontakter och ringa eller svara. Du har dessutom tillgång till mer avancerade funktioner, till exempel konferenssamtal för flera parter, vidarekoppling av samtal, samtal väntar och mer. Med inbyggt minne kan du även spela in samtal för vidare användning och dokumentation, till exempel för bättre mötesprotokoll.

Naturligtvis kan du fortfarande ansluta Trio 8800 till både dator och mobil, antingen via USB eller Bluetooth, och med NFC är det både snabbare och enklare än någonsin tidigare. Med Bluetooth kan du även använda den som högtalare.

Fantastiskt 360 ° ljud 
Konferenstelefonen har en rad teknologier som ger dig en världsledande ljudupplevelse, så att du kan hålla mötet med fokus på innehållet - och inte på ljudet.

Både högtalare och mikrofoner når ut alla hörn, så hela gruppen i rummet deltar på lika villokor i samtalet.

Genom att aktivera HD Voice kommer du att öka graden av detaljrikedom i rösterna, så att ni låter tydligare och mer naturliga. Men även med HD Voice avstängd, njuter du av Polycom Voice Clarity, som aktivt eliminerar störande oljud, som t ex eko ​​eller brus på linjen.

Noise Block-tekniken sätter till sist en blockering mot oönskade ljud. Med hjälp av digitala filter känner tekniken igen alla ljud som inte är människoröster, och håller dem utanför konversationen. När ingen pratar är mikrofonen på mute, så att ingen störs i onödan av bakgrundsljud från omgivningen.

Framtidssäkrad för alla behov 
Du kan dessutom använda Trio 8800 MS till mycket mer än en Skype for Business-konferenstelefon. Genom att köpa en Visual Trio +, en kompatibel webbkamera och en TV har du tillgång till ett brett utbud av ytterligare funktioner som ökar effektiviteten och förbättrar kommunikationen.

Du kan förvandla ett telefonsamtal till ett videosamtal, där kameran fokuserar på högtalaren, eller du kan till och med dela innehåll från din datorskärm via konferenstelefonen så att alla i rummet kan titta på tv:n, och alla som deltar på distans kan få bilden direkt på sina egna skärmar.

 

Trio 8800 MS är certifierad för Skype for Business

 

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.