Polycom RealPresence Trio 8800 MS Collaboration Kit

20 495,00 kr 16 396,00 kr
Ej i lager
SKU
7200-25500-019

Polycom RealPresence Trio 8800 MS Collaboration Kit är den ultimata videokonferensutrustningen, när du inte vill kompromissa med kvaliteten. Trio 8800 konferenstelefon har en räckvidd på hela 6 meter, och en medföljande Logitech C930e webcam levererar videotransmission i full HD-kvalitet.

 

Trio 8800 MS är certifierad för Skype for Business

Den kompletta lösningen för videokonferensen
Polycom RealPresence Trio 8800 MS Collaboration Kit levererar ljud och bild av professionell toppkvalitet till dina videokonferenser. Du har allt du behöver för att starta ett videosamtal via Skype for Business, där upp till 20 personer i lokalen kan delta på samma villkor. 

Paketet inkluderar en Trio 8800 MS konferenstelefon, som också är kontrollenhet för samtalen, en Logitech C930e webbkamera, som visar video i full HD-kvalitet, och en Polycom Visual+ box, som ser till att konferenstelefon och webcam kommunicerar med varandra och ger dig möjlighet att presentera innehåll från din dator eller mobil, antingen trådlöst eller via USB.

Samtalskvalitet i världsklass
Polycom Trio 8800 MS konferenstelefonen är skapad för att leverera ett samtalsljud i världsklass till större möteslokaler. Högtalarna och mikrofonen täcker en yta på över 100 m2, och de sträcker sig 360° i lokalen, vilket betyder, att ända upp till 20 människor i mötesrummet kan vara med i samtalet på lika villkor.

Skype for Business är inbyggt i konferenstelefonen, vilket betyder att du inte behöver ansluta någon extern enhet för att sätta upp ett telefonmöte. Du loggar bara in med din profil direkt på Trio 8800, finner dina kontakter och ringer upp. Lättare kan det inte bli.

Mikrofonerna är brusreducerande och ser till att eliminera alla onödiga oljud från linjen. Noise Block-teknologin släcker ner allt bakgrundslarm och tänder automatisk mikrofonerna, när någon i rummet har nåt att bidra med. Mikrofonerna erbjuder dessutom möjlighet för HD Voice, som fångar fler detaljer i rösten, och Voice Clarity filtrerar bort eko och annat elektriskt brus, så att samtalet blir klart och tydligt.

Skarp videokvalitet i HD-upplösning
Logitech C930e levererar en skarp bild i full HD-upplösning, så att personerna i andra änden kan följa med i videokonferensen precis lika bra som alla dem som är på plats i lokalen. Med en vidvinkelsinspelning på hela 90° täcker kameran mer av lokalen än någon annan skrivbordskamera hittills.

Genom att integrera webbkameran med din Skype for Business kan du eller din motpart i samtalet fjärrstyra kameran direkt i samtalsfönstret. Det betyder, att ni alltid kan fokusera på det viktigaste och få den rätta bilden i videosamtalet, oavsett om ni är två eller tjugo i rummet.

Dela innehåll lättare och bättre än någonsin förr
Med Polycom Visual+ boxen har du åtkomst till delat innehåll från både mobil, tablet eller PC, helt trådlöst via Apple AirPlay, Miracast, Bluetooth eller IP/WiFi, eller så kan du välja att ansluta din enhet via USB. Du kan därför snabbt och enkelt presentera en PowerPoint, visa försäljningsstatistik i fina grafer och mycket annat, på bara några få sekunder.

Visual+ boxen är lätt att montera och ansluta, och den får ström via ethernet-kabeln. Den kan smidigt packas undan och ställas i ett hörn när den inte används.

Trio 8800 MS är certifierad för Skype for Business

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.