Polycom VoxBox

2 795,00 kr 2 236,00 kr
Ej i lager
SKU
2200-49000-025

Polycom VoxBox är en lätt transportabel speakerphone av hög kvalitet för dina telefonmöten på språng. Ta med den och sätt upp den snabbt och enkelt med USB till PC eller Bluetooth till mobil. Så har du på nolltid ett konferenssamtal av professionell kvalitet för upp till fyra personer i rummet.

 

Polycom VoxBox är certifierad för Skype for Business

Ultrakompakt med hög performance
Nu kan du ta med dig Polycoms legendariska konferenskvalitet överallt. Polycom VoxBox är en lätt och transportabel speakerphone, som du kan ansluta till mobil och PC på nolltid via Bluetooth eller USB. Du får den till och med med ett skyddande reseetui, så att du med gott samvete kan ta med dig den överallt.

Med fyra riktade mikrofoner fångar den hela rummet i alla riktningar på upp till 3 meters avstånd, så ni kan utan problem sitta upp till fyra personer runt om ett bord och delta på samma villkor i samtalet. Polycoms NoiseBlock-teknologi ser till att blockera alla bakgrundsljud, så ni kommer att uppleva ett tydligt och rent ljud i alla änder av samtalet.

Kvalitet i alla situationer
Ta upp VoxBox ur väskan eller kofferten när du är på språng, och njut av snabba och smidiga samtal med många deltagare, så att du alltid är redo att samarbeta och konferera, när en försäljning ska avslutas, eller viktiga beslut ska fattas. Med en batteritid på upp till 6,5 timmars aktivt tal har du mer ström än du behöver, för att klara en hel lång agenda.

Eller låt den stå redo på kontoret eller i möteslokalen. Med en inbyggd säkerhetsmekanism, och en 3 meter lång USB säkerhetskabel kan du låsa fast VoxBox, så att den alltid står där, när du behöver den.

Om du har med dig din speakerphone utomhus, kan du tryggt lita på, att den kan klara de flesta slags väder. Med en IP64-klassifikation är den helt dammtät och kan klara en ordentlig regnskur utan att klaga.

Polycom VoxBox är certifierad för Skype for Business

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.