Sennheiser DW Pro 1

3 549,00 kr 2 839,20 kr
Ej i lager
SKU
504304

Sennheiser DW Pro 1 är skapat för dig, som flitigt använder både fast telefon och PC för din telefoni. Du får 180 meters räckvidd, 12 timmars batteritid, extra brusdämpning och smidig flexibilitet mellan dina telefonienheter.

Ditt headset från morgon till kväll
Sennheiser DW Pro 1 är skapat för dig, som gärna vill ha den trådlösa flexibiliteten som behövs för att ge kunderna den allra bästa servicen, när du talar i telefon över det fasta telefoninätet eller via PC. Du kan med den trådlösa DECT teknologin gå upp till 180 meter bort från basen, och du har upp till 12 timmars batteritid. Headsettet laddar automatiskt när det sitter i basen, så batteriet tar aldrig plötsligt slut mitt i samtalet. Designen är enormt slitstark och behagligt vid heldagsbruk, med extra lyxiga material, som passar perfekt på ditt huvud, så headsettet är enkelt och bekvämt att ha på hela dagen.

Fångar din stämma - och inget annat
Med stor kvalitet följer stort ljud. Med Voice Clarity går din stämma tydligt igenom, även i de mest larmande omgivningarna. HD Voice fångar hela din stämma, och mikrofonen med Ultra Noise Cancel filtrerar bort allt bakgrundsbuller, och kunden kan höra dig rent och tydligt. Designen med en enkel hörlur låter dig följa med i omgivningen medan du talar i telefon. Du är dessutom med hjälp av ActiveGard teknologin beskyddad mot skadligt oljud och höga toner på linjen.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.