Sennheiser DW Pro 1 USB

3 495,00 kr 2 796,00 kr
Ej i lager
SKU
504316

Sennheiser DW Pro 1 USB är skapat för dig, som flitigt använder PC softphone men som vill ha trådlös effektivitet. Med 180 meters räckvidd, 12 timmars batteritid, och effektiv Ultra Noice Cancel är detta verkligen ett bra val.

Ditt headset från morgon till kväll
Sennheiser DW Pro 1 USB är skapat för dig, som talar i PC telefon hela dagen i särskilt stökiga miljöer, men ändå vill ha trådlös flexibilitet. Du kan med den trådlösa DECT teknologin röra dig upp till 180 meter bort från basen, och med upp till 12 timmars batteritid står du aldrig utan ström mitt i ett samtal. Headsettet laddar automatiskt när det sitter i basen. Designen är speciellt konstruerad för att vara slitstark och bekväm hela dagen, med marknadens bästa material, som sitter perfekt på ditt huvud.

Fångar din stämma - och inget annat
Med stor kvalitet följer också stort ljud. Med Voice Clarity blir din röst tydlig, även i de mest bullriga miljöer. HD Voice fångar hela ditt register, och mikrofonen med Ultra Noise Cancel reducerar alla oljud i bakgrunden, så dina kunder kan höra dig klart och tydligt. Den smarta mono designen låter dig följa med i omgivningen samtidigt som du fördjupar dig i samtalet. Med hjälp av ActiveGard teknologin är du dessutom skyddad mot skadliga och höga ljud.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.