Fler bilder

Sennheiser DW Pro 1 USB

3 495,00 kr ( 2 796,00 kr. Exkl. moms )

Sennheiser DW Pro 1 USB är skapat för dig, som flitigt använder PC softphone men som vill ha trådlös effektivitet. Med 180 meters räckvidd, 12 timmars batteritid, och effektiv Ultra Noice Cancel är detta verkligen ett bra val.

Brand: Sennheiser

Availability: Slut på lager

Varunummer: 504316
Color:

Beskrivning

Detaljer

Ditt headset från morgon till kväll
Sennheiser DW Pro 1 USB är skapat för dig, som talar i PC telefon hela dagen i särskilt stökiga miljöer, men ändå vill ha trådlös flexibilitet. Du kan med den trådlösa DECT teknologin röra dig upp till 180 meter bort från basen, och med upp till 12 timmars batteritid står du aldrig utan ström mitt i ett samtal. Headsettet laddar automatiskt när det sitter i basen. Designen är speciellt konstruerad för att vara slitstark och bekväm hela dagen, med marknadens bästa material, som sitter perfekt på ditt huvud.

Fångar din stämma - och inget annat
Med stor kvalitet följer också stort ljud. Med Voice Clarity blir din röst tydlig, även i de mest bullriga miljöer. HD Voice fångar hela ditt register, och mikrofonen med Ultra Noise Cancel reducerar alla oljud i bakgrunden, så dina kunder kan höra dig klart och tydligt. Den smarta mono designen låter dig följa med i omgivningen samtidigt som du fördjupar dig i samtalet. Med hjälp av ActiveGard teknologin är du dessutom skyddad mot skadliga och höga ljud.

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.