Sennheiser DW Pro 2

3 945,00 kr 3 156,00 kr
Ej i lager
SKU
504308

DENNA PRODUKT ÄR UTGÅTT

Här kan du hitta liknande headsets från Sennheiser.

 

Eller kontakta oss för att få hjälp att hitta rätt headset för dig.

Ditt headset från morgon till kväll
Med Sennheiser DW Pro 2 kan du tala problemfritt med dina kunder överallt på kontoret på både fast telefon och PC. Du kan med upp till 180 meters räckvidd behålla den trådlösa flexibiliteten, medan du ger kunderna den allra bästa servicen. Batteritiden på upp till 12 timmar gör, med automatisk laddning i basen, at du inte riskerar att stå utan batteri under samtalet. DW Pro 2 är extra slitstarkt och behagligt med marknadens bästa material och en perfekt balans på huvudet, så du kan använda det hela dagen utan att bli trött.

Fångar din stämma - och inget annat
Med stor kvalitet följer stort ljud. DW Pro 2 är speciellt designat för att kunna användas i en ovanligt bullrig miljö. Det robusta designen med två hörlurar stänger in dina öron, så att du undgår att bli distraherad av omgivningen. Ultra Noise Cancel i mikrofonen eliminerar oljud i bakgrunden, så du kan tala normalt med kunden och bli hörd, även på ett stökigt kontor. Sennheiser Voice Clarity med HD Voice gör ljudet helt klart och detaljerat, så du låter naturlig i telefonen. Du är tack vare ActiveGard dessutom skyddad mod brus och oljud på linjen, så din hörsel blir aldrig överbelastad.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.