Fler bilder

Sennheiser DW Pro 2 PHONE

3 375,00 kr ( 2 700,00 kr. Exkl. moms )

Sennheiser DW Pro 2 PHONE ger dig maximal ljudkvalitet och trådlös räckvidd till din fasta telefon. Ta med samtalet överallt på kontoret och njut av extra stark brusreducering och hörlurar på bägge öron.

Brand: Sennheiser

Availability: På lager

Varunummer: 504438
Color:

Beskrivning

Detaljer

Ditt headset från morgon till kväll
Med Sennheiser DW Pro 2 PHONE är du inte bunden till din plats när du talar med dina kunder i din fasta telefon. Upp till 180 meters trådlös räckvidd ger dig den flexibilitet du behöver, och du slipper be kunderna vänta i luren. Headsettet har en batteritid på upp till 12 timmar och automatisk laddning i basen, så du riskerar aldrig att stå utan batteri mitt i samtalet. DW Pro 2 PHONE har en perfekt viktfördelning och komfort, och du kan använda det hela dagen utan bli trött. Med
extra slitstarka material håller headsettet lika länge som du.

Fångar din röst - och inget annat
Med stor kvalitet följer stort ljud. DW Pro 2 PHONE är speciellt för dig som arbetar på ett kontor med mycket buller från maskiner eller kolleger. Du har två hörlurar som stänger in dina öron, och hjälper dig att utestänga omgivningen. Mikrofonen med Ultra Noise Cancel blockerar bakgrundsljud, så att kunden bara hör dig. Sennheiser Voice Clarity gör att du låter naturlig i telefonen, och HD Voice fångar fler detaljer i din röst än vad vanliga telefoner gör. Du kan tala hela dagen utan att din hörsel blir överbelastad, eftersom ActiveGard sorterar bort skadligt ljud i samtalet, innan det når ditt öra.

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.