Sennheiser DW Pro 2 PHONE

3 375,00 kr 2 700,00 kr
Ej i lager
SKU
1000526

Sennheiser DW Pro 2 PHONE ger dig maximal ljudkvalitet och trådlös räckvidd till din fasta telefon. Ta med samtalet överallt på kontoret och njut av extra stark brusreducering och hörlurar på bägge öron.

Ditt headset från morgon till kväll
Med Sennheiser DW Pro 2 PHONE är du inte bunden till din plats när du talar med dina kunder i din fasta telefon. Upp till 180 meters trådlös räckvidd ger dig den flexibilitet du behöver, och du slipper be kunderna vänta i luren. Headsettet har en batteritid på upp till 12 timmar och automatisk laddning i basen, så du riskerar aldrig att stå utan batteri mitt i samtalet. DW Pro 2 PHONE har en perfekt viktfördelning och komfort, och du kan använda det hela dagen utan bli trött. Med
extra slitstarka material håller headsettet lika länge som du.

Fångar din röst - och inget annat
Med stor kvalitet följer stort ljud. DW Pro 2 PHONE är speciellt för dig som arbetar på ett kontor med mycket buller från maskiner eller kolleger. Du har två hörlurar som stänger in dina öron, och hjälper dig att utestänga omgivningen. Mikrofonen med Ultra Noise Cancel blockerar bakgrundsljud, så att kunden bara hör dig. Sennheiser Voice Clarity gör att du låter naturlig i telefonen, och HD Voice fångar fler detaljer i din röst än vad vanliga telefoner gör. Du kan tala hela dagen utan att din hörsel blir överbelastad, eftersom ActiveGard sorterar bort skadligt ljud i samtalet, innan det når ditt öra.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.