Fler bilder

Sennheiser DW Pro 2 USB

3 159,00 kr ( 2 527,20 kr. Exkl. moms )

Sennheiser DW Pro 2 USB är ditt trådlösa USB headset för PC, för en heldag i stimmigt kontorslandskap. Med upp till 180 meters trådlös räckvidd, 12 timmars batteritid och flexibel mikrofon med Ultra Noice Cancel, är det en säker investering.

Brand: Sennheiser

Availability: Slut på lager

Varunummer: 504320
Color:

Beskrivning

Detaljer

Ditt headset från morgon till kväll
Med Sennheiser DW Pro 2 USB kan du tala problemfritt med dina kunder i softphone på datorn, överallt på kontoret. Du kan samtidigt behålla den trådlösa flexibiliteten, medan du ger kunderna den allra bästa servicen. Ta med samtalet upp till 180 meter från datorn utan avbrott, och med en batteritid på upp till 12 timmar, står du aldrig utan ström. Du laddar automatiskt ditt headset i basen. Pro 2 är designat för heldagsanvändande och är extra slitstarkt och bekvämt med marknadens bästa material och en perfekt balans på huvudet.

Fångar din stämma - och inget annat
Med stor kvalitet följer också stort ljud. DW Pro 2 är speciellt designat för att kunna användas på en särskilt bullrig arbetsplats. Designen med två hörlurar ger dig maximal fokus på samtalet, så att du slipper att bli störd av din omgivning. Den flexibla mikrofonen med Ultra Noise Cancel eliminerar oljud i bakgrunden, så du kan tala normalt med kunden och bli hörd, även på ett stökigt kontor. Sennheiser Voice Clarity gör ljudet rent, och med HD Voice hörs du helt klart och detaljerat i luren på andra sidan. Samtidigt är du tack vare ActiveGard skyddad mod brus och för höga ljud på linjen.

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.