Sennheiser DW Pro 2 USB

3 159,00 kr 2 527,20 kr
Ej i lager
SKU
504320

Sennheiser DW Pro 2 USB är ditt trådlösa USB headset för PC, för en heldag i stimmigt kontorslandskap. Med upp till 180 meters trådlös räckvidd, 12 timmars batteritid och flexibel mikrofon med Ultra Noice Cancel, är det en säker investering.

Ditt headset från morgon till kväll
Med Sennheiser DW Pro 2 USB kan du tala problemfritt med dina kunder i softphone på datorn, överallt på kontoret. Du kan samtidigt behålla den trådlösa flexibiliteten, medan du ger kunderna den allra bästa servicen. Ta med samtalet upp till 180 meter från datorn utan avbrott, och med en batteritid på upp till 12 timmar, står du aldrig utan ström. Du laddar automatiskt ditt headset i basen. Pro 2 är designat för heldagsanvändande och är extra slitstarkt och bekvämt med marknadens bästa material och en perfekt balans på huvudet.

Fångar din stämma - och inget annat
Med stor kvalitet följer också stort ljud. DW Pro 2 är speciellt designat för att kunna användas på en särskilt bullrig arbetsplats. Designen med två hörlurar ger dig maximal fokus på samtalet, så att du slipper att bli störd av din omgivning. Den flexibla mikrofonen med Ultra Noise Cancel eliminerar oljud i bakgrunden, så du kan tala normalt med kunden och bli hörd, även på ett stökigt kontor. Sennheiser Voice Clarity gör ljudet rent, och med HD Voice hörs du helt klart och detaljerat i luren på andra sidan. Samtidigt är du tack vare ActiveGard skyddad mod brus och för höga ljud på linjen.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.