Sennheiser MB 660 UC

5 529,00 kr 4 423,20 kr
Ej i lager
SKU
507092

OBS!

 

UTGÅTT. Här kan du hitta liknande headsets från Sennheiser.

Eller kontakta oss för att få hjälp att hitta rätt headset för dig.

För dig som inte vill bli störd
Sennheiser MB 660 UC är perfekt för dig, som behöver fokusera på dina arbetsuppgifter i ett kontorslandskap. Headsettet ger dig en helt ny standard för exceptionell ljudkvalitet och effektiv bullerreduktion, när du behöver fokusera på dina arbetsuppgifter och utestänga alla störande moment på kontoret. Den smarta Sennheiser NoiseGard™ teknologin mäter aktivt bullernivån omkring dig och filtrerar bort det, så att du alltid kan arbeta i lugn och ro, när du har headsettet på. Ljudkvaliteten i hörlurarna är minst lika hög som i ett normalt Sennheiser headset för musik, och en dold mikrofon gör att du smidigt kan använda headsettet som helt vanliga hörlurar. Batteritiden är på upp till hela 30 timmar, och materialen i toppkvalitet ger dig en känsla av fantastisk komfort dagen lång.

Sublima samtal utan oljud
Sennheiser har inte bara lagt energi på att främja din ljudupplevelse, men också på att ge en unik samtalsupplevelse för både dig och din kund. Den speciella SpeakFocus™ teknologin kombinerar ljudet från tre mikrofoner till att göra din röst både ren och tydlig, samt ta bort brus från annat i rummet, så att din samtalspartner bara hör dig. Ditt samtalsljud är med hjälp av WindSafe™ teknologin skyddat mod vind, när du är på språng, och med Room Experience™ känns det som att samtalet förs i samma rum, med klart och naturligt ljud. Med en intuitiv kontroll på själva headsettet kan du styra allt, både när du talar och hör musik.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.