Sennheiser MB 660 UC MS

5 529,00 kr 4 423,20 kr
Ej i lager
SKU
507093

DENNA PRODUKT ÄR UTGÅTT

Här kan du hitta liknande headsets från Sennheiser.

 

Eller kontakta oss för att få hjälp att hitta rätt headset för dig.

Ditt skydd mot distraktioner
Med Sennheiser MB 660 UC MS på huvudet har du den ultimata kombinationen av musikhörlurar i världsklass och ett headset för samtal med PC och mobil i professionell toppkvalitet. Det levererar genom NoiseGard™ teknologin en fantastisk bullerdämpning, så det är som att kliva in i en lugn zon utan oljud från omgivningen, när du behöver fokusera på dina arbetsuppgifter. Ljudkvaliteten är i toppklassad HiFi-kvalitet, och mikrofonen är dold, så du kan koppla det till mobilen med Bluetooth och använda ditt headset som vanliga hörlurar. Batteritiden på upp till hela 30 timmar ger dig en enorm frihet, och de läckra och lyxiga materialen levererar en fantastisk komfort hela dagen.

Sublima samtal utan oljud
Du får med Sennheiser MB 660 UC MS, utöver den unika ljudupplevelsen vid koncentrationskrävande uppgifter, även ett perfekt samtalsljud för professionell telefoni. Den specielle SpeakFocus™ teknologin filtrerar bort bakgrundsljud, medan den fångar din fulla stämma med hela tre inbyggda mikrofoner. WindSafe™ teknologin ger dig ytterligare skydd för dina samtal utomhus, genom att känna igen vindbrus och eliminera det. För att göra samtalet ännu mer naturligt, gör Room Experience™ teknologin ljudet ytterligare mer tydligt och naturligt, när du lyssnar på kunden eller kollegan i den andra änden. En intuitiv kontroll på headsettet ger dig lätt åtkomst till att kontrollera både musik och samtal med ett enkelt tryck.

Sennheiser MB 660 UC MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.