Fler bilder

Sennheiser MB Pro 1

1 969,00 kr ( 1 575,20 kr. Exkl. moms )

Sennheiser Presence MB Pro 1 är Bluetooth headsettet för dig som inte vill kompromissa med kvaliteten, när du tager ditt professionella liv med dig på språng. Du får med huvudbågen och hörlurarna lika bra kvalitet som med ett kontorsheadset.

Brand: Sennheiser

Availability: Slut på lager

Varunummer: 506041
Color:

Beskrivning

Detaljer

Solid design för ditt liv i farten
Sennheiser MB Pro 1 är headsettet för dig, som inte vill kompromissa med kvaliteten, när du tar med dig ditt professionella liv ut från kontoret. Det ger dig den flexibilitet och mobilitet du behöver, när du lämnar kontoret, men fortfarande vill ha kontakt med dina kunder. Du parar enkelt ihop den med din mobil via Bluetooth, och med upp till 15 timmars taltid står du aldrig utan batteri. En solid design med huvudbåge och en enkel hörlur i high-end material ger dig full överblick över omgivningen, medan du med den välkända Sennheiser kvaliteten kan fördjupa dig i samtalet.

Perfekta samtal överallt
Med MB Pro 1 behöver du inte vara rädd för dålig samtalskvalitet, när du befinner dig i stökiga omgivningar. Med klassens bästa Ultra Noise Cancel tar headsettet bort oljud omkring dig, så att du höst tydligt i alla situationer. Kombinerat med Sennheisers välkända ljud i HD Voice upplever dina kunder en klarare och mer naturlig röstkvalitet i samtalet. Den patenterade ActiveGard teknologin skyddar dig mot plötsliga höga ljud, så du kan tala hela dagen utan att vara nervös för att din hörsel tar skada.

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.