Fler bilder

Sennheiser MB Pro 1 UC

2 559,00 kr ( 2 047,20 kr. Exkl. moms )

Sennheiser MB Pro 1 UC är perfekt för dig som vill ta ditt professionella samtal med i farten, och vill ha kvalitet på kontoret. Med Bluetooth adaptern kan du koppla det till din PC och mobil samtidigt.

Brand: Sennheiser

Availability: På lager

Varunummer: 506042
Color:

Beskrivning

Detaljer

Ett flexibelt och mobilt headset
Sennheiser MB Pro 1 UC är precis så flexibelt och stabilt som den duktigaste medarbetaren, och är perfekt för dig, som vill ta ditt professionella samtal med i farten. Med Bluetooth adaptern kan du koppla det till din PC och mobil samtidigt, så du kan använda det till alla samtal, både på kontoret och i bilen. Du kan besvara uppringningar genom att bara ta på headsettet, och med upp till 15 timmars taltid håller batteriet i flera dagar. Det smarta designen med huvudbygel i solida material och en enkel hörlur behåller du överblick över omgivningen, medan du njuter av ett perfekt samtalsljud.

Professionella samtal överallt
Ljudet i HD Voice kvalitet tar man inte miste på. Du låter nästan, som om du är i rummet, när du pratar med MB Pro. Oljuden omkring dig blir helt eliminerade med den sublima Ultra Noise Cancel teknologin, så kunden hör din röst och inget annat. Det spelar ingen roll om det så är bilmotorn eller printern på kontoret, din stämma hörs tydligt, och du behöver aldrig upprepa dig själv. Den patenterade ActiveGard teknologin skyddar dina öron mot höga och skadliga ljud, så du kan tryggt ha headsettet på hela dagen utan att skada dina öron.

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.