Sennheiser MB Pro 1 UC

2 559,00 kr 2 047,20 kr
Ej i lager
SKU
506042

Sennheiser MB Pro 1 UC är perfekt för dig som vill ta ditt professionella samtal med i farten, och vill ha kvalitet på kontoret. Med Bluetooth adaptern kan du koppla det till din PC och mobil samtidigt.

Ett flexibelt och mobilt headset
Sennheiser MB Pro 1 UC är precis så flexibelt och stabilt som den duktigaste medarbetaren, och är perfekt för dig, som vill ta ditt professionella samtal med i farten. Med Bluetooth adaptern kan du koppla det till din PC och mobil samtidigt, så du kan använda det till alla samtal, både på kontoret och i bilen. Du kan besvara uppringningar genom att bara ta på headsettet, och med upp till 15 timmars taltid håller batteriet i flera dagar. Det smarta designen med huvudbygel i solida material och en enkel hörlur behåller du överblick över omgivningen, medan du njuter av ett perfekt samtalsljud.

Professionella samtal överallt
Ljudet i HD Voice kvalitet tar man inte miste på. Du låter nästan, som om du är i rummet, när du pratar med MB Pro. Oljuden omkring dig blir helt eliminerade med den sublima Ultra Noise Cancel teknologin, så kunden hör din röst och inget annat. Det spelar ingen roll om det så är bilmotorn eller printern på kontoret, din stämma hörs tydligt, och du behöver aldrig upprepa dig själv. Den patenterade ActiveGard teknologin skyddar dina öron mot höga och skadliga ljud, så du kan tryggt ha headsettet på hela dagen utan att skada dina öron.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.