Sennheiser MB Pro 2 UC

2 759,00 kr 2 207,20 kr
Ej i lager
SKU
506045

Sennheiser MB Pro 2 UC är för dig, som önskar ett fantastiskt HiFi stereoljud för musik och samtal, både på kontoret och på språng. Med Dual Connectivity kan du ansluta det till din PC och mobil samtidigt.

Ett flexibelt och mobilt headset
Sennheiser MB Pro 2 UC är perfekt för dig, som vill ta ditt professionella samtal med i farten. Du kan enkelt ansluta det till datorn med Bluetooth adaptern, samtidig som du använder det med mobiltelefonen, tack vare Dual Connectivity. Besvara samtal automatiskt genom att bara ta på dig headsettet, och med upp till 15 timmars taltid håller batteriet hela dagen lång. Du kan njuta av en perfekt Sennheiser ljudupplevelse med hörlurar i HiFi stereo, och isolera dig från omgivningen.

Professionella samtal överallt
Med Sennheiser MB Pro 2 UC låter det nästan som om du är i rummet, när du talar i telefon. HD Voice kvaliteten fångar mer av din stämma, och Ultra Noise Cancel tar bort alla oljud omkring dig, så kunden hör din röst och inget annat. Du går tydligt igenom i alla omgivningar, och du kan koncentrera dig på att sluta avtal utan att bekymra dig om, ifall du har blivit korrekt uppfattad. Room Experience gör samtalet mer naturligt för dig, och den patenterade ActiveGard teknologin dämpar höga ljud, så du kan tala i telefon hela dagen utan att bli trött.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.