Fler bilder

Sennheiser MB Pro 2 UC ML

2 450,00 kr ( 1 960,00 kr. Exkl. moms )

Sennheiser MB Pro 2 UC ML ger dig via Bluetooth både utmärkt HiFi stereoljud och bullerdämpande mikrofon för Lync på PC på kontoret och för mobilen i farten. Det gör det till ett upplagt val för den flexibla medarbetaren.MB Pro 2 UC ML är certifierat för Skype for Business och Lync

Brand: Sennheiser

Availability: På lager

Varunummer: 506046
Color:

Beskrivning

Detaljer

Ett flexibelt och mobilt headset
Sennheiser MB Pro 2 UC ML är för dig som ringer professionella samtal på kontoret men som också vill ta samtalen med på språng. Dual Connectivity ansluter headsettet till Skype for Business på PC med Bluetooth samtidig med din mobiltelefon. Besvara dina uppringningar automatiskt genom att bara ta på headsettet, som kommer med upp till hela 15 timmars taltid. Sennheiser ljudupplevelsen med hörlurar i HiFi stereoljud ger dig en perfekt samtals- och musikupplevelse, så du kan bara stänga av från din omgivning och dedikera dig till dina kunder och ditt arbete.

Professionella samtal överallt
Sennheiser MB Pro 2 UC ML låter med Room Experience bokstavligt som om du talar med någon i samma rum. Det gör att samtalet låter helt naturligt, och du avlastar dina öron och kan tala flera timmar om dagen utan att bli trött. HD Voice fångar hela din stämma, och Ultra Noise Cancel filtrerar bort bakgrundsbuller, så det du säger blir kristallklart. Du kan koncentrera dig på att ingå avtal utan att vara bekymrad över, om du har blivit korrekt uppfattad. Den patenterade ActiveGard teknologin skyddar hörseln mod skadliga ljud.

Sennheiser MB Pro 2 UC ML är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.