Sennheiser Presence Business

1 275,00 kr 1 020,00 kr
Ej i lager
SKU
506066

Sennheiser Presence Business är för dig som kräver ett professionellt ljud, överallt. Koppla det till mobilen med Bluetooth och ta den fantastiska samtalskvaliteten med dig, var du än är.

Håll förbindelsen överallt
Sennheiser Presence Business är för dig som kräver professionellt ljud överallt. Du vill kunna ta dina kundsamtal i bilen utan att kompromissa med ljudet, och komforten och funktionaliteten ska vara på topp. Presence erbjuder flera olika bärstilar, så du kan alltid välja den som passar dig bäst. Dessutom väger headsettet bara 13 gram och har upp till 10 timmars taltid, så du kan tala hela dagen utan att alls lägga märke till att du har det på. Besvara dina samtal med en enkel beröring av headsettet utan att ta fram mobilen.

Kompromissa inte med ljudet
Dina kunder accepterar inte dåligt ljud. Det ska inte du heller göra. Sennheiser är ledande producent av professionellt ljud, och det märks. Den unika SpeakFocus teknologin gör HD Voice kvaliteten i headsettet ännu mer ren, så din stämma verkar nästan onaturligt naturlig. WindSafe teknologi tillsammans med brusdämpning tar bort vindbrus så effektivt, att kunden tror att du är på kontoret, även om du står ute på gatan. Med ActiveGard tar ditt öra ingen skada av buller på linjen, eftersom den blockerar alla skadliga ljud.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.