Fler bilder

Sennheiser Presence UC

1 795,00 kr ( 1 436,00 kr. Exkl. moms )

Sennheiser Presence UC är med sin Bluetooth adapter perfekt för dig som ofta är på språng, men även behöver en extra förbindelse till din PC ibland. Den kan kopplas till två enheter samtidigt, via Bluetooth.

Brand: Sennheiser

Availability: Slut på lager

Varunummer: 504576
Color:

Beskrivning

Detaljer

Ett diskret headset i arbetslivet
Oavsett om du är på kontoret eller i farten, så är Sennheiser Presence UC ett perfekt headset. En diskret och lätt design för placering bakom örat passar perfekt och stör inte, oavsett om du sitter i en kontorsstol eller bakom ratten. Med sin vikt på 13 gram och taltid på 13 timmar kan du bara låta det sitta i örat, så är du alltid redo att ta emot samtal. Med Dual Connectivity kan du vara kopplad till två enheter samtidigt, så du kan använda det via Bluetooth adaptern med både PC softphone och din mobiltelefon.

Klassens bästa ljud
Dina kunder kräver det bästa ljudet. Det gör självklart du också. Sennheiser har i över 70 år bidragit till att utöka gränserna för ljudåtergivning, och det märks med Presence UC. Tre digitala mikrofoner fångar din röst och sorterar bort oväsen. Lägg till Sennheisers egen WindSafe teknologi som blockerar vindbrus, och du blir aldrig mer ombedd att tala högre på grund av brus. SpeakFokus med HD Voice förbättrar din stämma och fångar alla detaljer, så den går rakt igenom, när du talar. Dina samtal blir därför helt naturliga och flytande, så samtalspartners och kunder är nöjda, när samtalet är avslutat.

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.