Fler bilder

Sennheiser Presence UC ML

1 795,00 kr ( 1 436,00 kr. Exkl. moms )

Sennheiser Presence UC ML är med sin Bluetooth adapter perfekt för dig som använder Lync på PC, och som ofta är på språng och behöver ett Bluetooth headset till mobilen. Med en vikt på 13 gram och 13 timmars batteri är detta det självklara valet.

 

Sennheiser Presence UC ML är certifierat för Skype for Business och Lync

 

 

Brand: Sennheiser

Availability: Slut på lager

Varunummer: 504575
Color:

Beskrivning

Detaljer

Ett diskret headset för ditt arbetsliv
Oavsett om du använder Skype for Business på kontoret, eller mobiltelefonen i farten, så är Sennheiser Presence UC ML ett perfekt headset för dig. Med diskret och lätt design sitter det perfekt bakom örat, och tar nästan ingen plats. Med sina 13 gram och en taltid på 13 timmar, kan du bare låta det sitta i örat, och du är alltid redo för samtalet eller videokonferensen. Med Dual Connectivity kan du vara kopplad mot Skype for Business på datorn via Bluetooth adaptern samtidig med din mobiltelefon. Med det smarta reseetuiet kan du ta med dig ditt Presence headset överallt.

Klassens bästa ljud
Dina kunder kräver det bästa ljudet. Det gör självklart du också. Sennheiser har i över 70 år bidragit till att utöka gränserna för ljudåtergivning, och det märks med Presence UC.
Tre digitala mikrofoner fångar din stämma och blockerar dessutom oväsen. Sennheisers egen WindSafe teknologi blockerar effektivt vindbrus, så du behöver inte avbryta samtal eller undvika blåsväder för att ta emot samtal. SpeakFokus med HD Voice fångar alla detaljer i din stämma, så att du alltid hörs skarpt och kristallklart. Dina samtal blir flytande och naturliga, så du kan fokusera på att sluta avtal och ge dina kunder den bästa servicen.

Sennheiser Presence UC ML är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.