Sennheiser SC 30 USB CTRL

649,00 kr 519,20 kr
Ej i lager
SKU
504548

OBS!

 

UTGÅTT. Här kan du hitta liknande headsets från Sennheiser.

Eller kontakta oss för att få hjälp att hitta rätt headset för dig.

Bevara kontrollen
Sennheiser Culture SC 30 USB CTRL gör din kommunikation flytande med sublimt ljud och full kontroll över samtalet. Med en integrerad kontrollstation kan du bl a svara och lägga på, styra ljudstyrkan och sätta mikrofonen på ljudlös, så att du snabbt och effektivt är redo att ge kunden bästa möjliga service. En solid design med flexibel mikrofonarm och behaglig huvudbygel gör att du alltid kan bära ditt headset som det passar dig bäst. Du har ett öra fritt för att behålla överblicken över det som händer omkring dig, medan du kan fördjupa dig i samtalet med det andra örat.

Ett rent professionellt ljud
Sennheiser SC 30 USB CTRL är kompatibelt med din UC softphone och ger dig ett rent, professionellt ljud, som gör dina kunder och kolleger glada. HD Voice Clarity fångar hela din stämma och skapar en naturlig ljudupplevelse, och inbyggd brusreduktion i mikrofonen tar bort bakgrundsljud, så att du hörs tydligt i samtalet. ActiveGard ger dig dessutom hörselskydd genom att dämpa höga och skadliga ljud. Med Plug & Play är ditt headset automatiskt uppsatt för att ge dig den bästa samtalsupplevelsen, i samma ögonblick som du sätter det i USB-porten.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.