Sennheiser SC 70 USB MS

1 295,00 kr 1 036,00 kr
Ej i lager
SKU
506502

Sennheiser Culture Plus SC 70 USB MS gör din Skype for Business telefoni på PC ännu mer behaglig och enkel. Med extra bekväm bygel och användarvänlig samtalsstyrning har du full kontroll över samtalet, som låter kristallklart med HD Voice teknologi - och ändå till ett riktigt bra pris.SC 70 USB MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Bättre komfort ger bättre samtal
Sennheiser SC 70 USB MS gör din upplevelse på Skype for Business ännu bättre med en ökad komfort och välbalanserat ljud. Huvudbygel är extra vadderad, och öronkuddarna har monterbart konstläder, som gör headsettet mycket mjukare och mer behagligt när du har det på. Du får med samtalsstyrning på ledningen full kontroll över dina samtal, och headsettet anpassar sig automatiskt till musik och samtal, så du är redo till att hantera alla situationer under arbetsdagen. En läcker design med två hörlurar i HiFi-kvalitet levererar den nödvändiga isoleringen, som låter dig fokusera fullt ut på arbetet och kundsamtalen.

Det rena professionella ljudet
SC 70 USB MS ger dig det rena och professionella ljudet, som gör både dig och kunden extra nöjda med samtalsupplevelsen. Sennheiser Voice Clarity får med ännu mer av din röst, så att kunden hör dig klart och tydligt. Mikrofonen utestänger med sitt inbyggda brusfilter alla oljud i din omgivning och gör dig ännu tydligare i luren. Den patenterade ActiveGard-teknologin skyddar dina öron mot överbelastning genom att eliminera alla höga och skadliga ljud. Med Plug & Play till Skype for Business, fungerar headsettet automatiskt med detsamma, så du får en extra god upplevelse redan från start.

SC 70 USB MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.