EPOS Sennheiser Impact SDW 5013

2 964,00 kr 2 371,20 kr
I lager
SKU
1000583
   

EPOS Sennheiser Impact SDW 5013 trådlöst headset för dator. Med upp till 180 m räckvidd kan du röra dig fritt under ett samtal.

 

SDW 5013 är certifierad för Skype for Business.

Kontorsheadset med stil
EPOS Sennheiser Impact SDW 5013 är gjord i en lätt och elegant design som ger dig både komfort och hög kvalitet. Ett standard, justerbart pannband ingår, men det går även att bära ditt Sennheiser-headset med pannband eller öronkrok. Batteriet ger dig upp till 10 timmars samtalstid och SDW 5013 har en räckvidd på upp till 180 m.

Det bästa ljudet
Mikrofonen i SDW 5013 använder Sennheiser Voice Detection-teknik, som tar bort bakgrundsljud och fokuserar på din röst, så att du går igenom tydligt och tydligt till din kund. Dessutom finns det inbyggt ActiveGard-skydd, som tar bort höga ljud över 118 dB som t.ex. repan på linan och därmed skyddas din hörsel kontinuerligt mot stressande ljud.

Otroligt lätt
För att komma igång ansluter du bara basstationen och USB-kabeln till din PC eller Mac. Då är du redo att ringa samtal i Skype eller andra mjukvarutelefoner.
På ditt Sennheiser SDW 5013 headset kan du både svara på och avsluta samtal utan att behöva gå tillbaka till din plats. Det finns även knappar för att justera volymen och mute-funktionen.

Expansionsalternativ
Om du vill använda ditt Sennheiser SDW 5013 headset med din mobiltelefon kan du köpa en Sennheiser BTD 800 adapter separat och då har du en trådlös Bluetooth-anslutning till din telefon.
Det är också möjligt att ansluta en Sennheiser UI BL statuslampa, som visar dina kollegor om du är upptagen eller ledig. Den kan monteras på din arbetsskärm så att den passar din omgivning tydligt.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5013 är certifierad för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.