EPOS Sennheiser Impact SDW 5014

3 375,00 kr 2 700,00 kr
I lager
SKU
1000607
   

EPOS Sennheiser Impact SDW 5014 är ett trådlöst headset för både dator och mobiltelefon. Du får upp till 10 timmars samtalstid och ett headset som är certifierat för Skype for Business.

Smartphone och softphone
Du kan snabbt ansluta basen till EPOS Sennheiser Impact SDW 5014 med din mobiltelefon via Bluetooth och sedan är du redo att ringa. Din PC eller Mac kan också snabbtanslutas med hjälp av den medföljande USB-kabeln och då kan du ringa in din softphone-lösning som Skype for Business eller Cisco Jabber.

Bekvämlighet
Med Sennheiser SDW 5014 får du ett headset som är designat som en mångsidig lösning som kan anpassas till den enkla användarens föredragna bärstil. Du får både pannband, nackband och öronkrok i paketet, så du kan välja det som passar dig bäst.
När du får ett samtal slipper du springa tillbaka till din plats. Det är möjligt att svara och avsluta samtal direkt på ditt SDW 5014 headset och du kan självklart även justera volymen.

Professionellt ljud för professionella samtal
En av de största utmaningarna på den moderna arbetsplatsen är bakgrundsljud i det öppna kontorslandskapet. Sennheiser SDW 5014 kommer inte finna sig i detta och ger dig därför en mikrofon som med så kallad Voice Detection-teknik tar bort brus och sätter fokus på din röst. Då kan din kund höra dig tydligt och tydligt. Som användare är du skyddad av Sennheiser ActiveGard, som är en funktion som tar bort höga ljud som t.ex. repor på linan, vilket förhindrar att ditt Sennheiser-headset belastar din hörsel.

Lång samtalstid
Batteriet i Sennheiser SDW 5014 ger upp till 10 timmars samtalstid på full laddning, vilket bara tar en timme. Skulle du ha glömt att ladda ditt headset dagen innan kan du snabbt ladda 50 % av batteriet på bara 30 minuter.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5014 är certifierad för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.