EPOS Sennheiser Impact SDW 5036

3 646,00 kr 2 916,80 kr
Ej i lager
SKU
1000623

EPOS Sennheiser Impact SDW 5036 ansluter din fasta telefon, dator och mobiltelefon i ett trådlöst headset. Du får upp till 180 m. Räckvidd, så du kan röra dig fritt under ett samtal.

Fokusera på komfort
EPOS Sennheiser Impact SDW 5036 är designad för dig som får många samtal under dagen på kontoret eller i receptionen. Därför får du även ett Sennheiser-headset som har ett bekvämt pannband som kan justeras för att passa ditt huvud. Det finns även en mjuk öronkudde på högtalaren, så att du kan bära SDW 5036 ostört under de långa samtalen.

Headset för den upptagna medarbetaren
Med Sennheiser SDW 5036 får du ett headset du får ett headset som klarar av skärningarna även om du sitter i receptionen eller callcenter och så många samtal. Batteriet i detta Sennheiser-headset ger upp till 14 timmars samtalstid på en laddning. Skulle du ha glömt att ställa in den att ladda dagen innan kan du ladda 50 % av batteriet på bara 30 minuter.

Trådlös frihet
Sennheiser SDW 5036 har en räckvidd på upp till 180 m och låter dig enkelt besvara och avsluta samtal från din smartphone, PC eller Mac direkt på ditt headset. Om du har köpt en rörlyft till din fasta telefon kan du även ta emot samtal därifrån.

Professionellt ljud
Mikrofonen på Sennheiser SDW 5036 använder Voice Detection-teknik som intelligent går in och separerar bakgrundsljud från tal, så att din kund kan höra din röst klart och tydligt. Ditt Sennheiser-headset förhindrar även stress för din hörsel med hjälp av ActiveGard, som förhindrar akustisk stöt. Det vill säga möjligen. högt ljud och buller på linjen dämpas så att det inte styr din upplevelse av samtalet.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5036 är certifierad för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.