Sennheiser SP 10

1 935,00 kr 1 548,00 kr
Ej i lager
SKU
506047

Sennheiser SP 10 är den lätta och transportabla USB konferenstelefonen, som du kan sätta upp var som helst, när du ska hålla professionelle möten över din softphone på PC.

Ta med mötet överallt
Sennheiser SP 10 är den lätta och transportabla USB konferenstelefonen, du kan sätta upp var som helst, när du ska hålla professionella möten över din softphone. Med Plug & Play fungerar SP 10 automatiskt, när du kopplar den till din PC, och med reseetuiet kan du alltid ta den med, när du är på språng.

Byt på köpet ut dålig ljud från din PC mot det legendariska Sennheiser ljudet, som med Voice Clarity ger ett renare samtalsljud på linjen och tar bort eko och förvrängningar. HD Voice teknologin fångar mer av era röster, och brusreduktionen dämpar samtidig bakgrundslarmet, så att det som blir sagt hörs ännu tydligare. Med omnidirektionell mikrofon fångar Sennheiser SP10 alla personer i rummet, och ni kan effektivt möta flera olika grupper på distans. Den perfekta lösningen för församlingar med upp till 4 personer i lokalen.

Du har med kontrollpanelen på din Sennheiser speakerphone alltid samtalet inom räckhåll. Du kan besvara samtal och lägga på, skruva upp och ned för ljudet eller sätta mikrofonen på ljudlös med ett simpelt tryck på en knapp.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.