Sennheiser SP 10 ML

1 969,00 kr 1 575,20 kr
Ej i lager
SKU
506048

Sennheiser SP 10 ML är den lätta och transportabla USB konferenstelefonen, som använder Lync till din professionella kommunikation. Du kan dessutom ta med dig den överallt med den smarta fodralet.


SP10 ML är certifierad för Skype for Business och Lync

Ta med mötet överallt
Sennheiser SP 10 ML är den lätta och transportabla USB konferenstelefonen för dig, som använder Skype for Business till din professionella kommunikation. SP 10 fungerar med Plug & Play helt automatiskt, när du kopplar den till din PC, och med det smarta fodralet kan du alltid skydda den mod repor, när du har den med på resan. Du kan starta telefonkonferensen överallt.

Ni behöver aldrig mer dras med oklart ljud och dåliga mikrofoner, eftersom Sennheiser Voice Clarity ger er det renaste samtalsljudet i HD Voice kvalitet utan eko eller störande ljud. Bullerfiltret reducerar bakgrundslarm till ingenting. Den fångar dessutom alla personer i rummet med sin omnidirektionella mikrofon, så att ni aldrig hindras av avstånden, när flera grupper ska mötas. Den fungerar perfekt för upp till 4 personer i samma lokal.

Styr samtalet enkelt direkt på din Sennheiser konferenstelefon med den intuitiva kontrollpanelen. Besvara samtalet och lägg på, stäng av mikrofonen eller skruva upp eller ner ljudet med ett enkelt tryck på en knapp.

Sennheiser SP10 ML är certifierad för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.