Sennheiser SP 20

2 229,00 kr 1 783,20 kr
Ej i lager
SKU
506049

Sennheiser SP 20 konferenstelefon är för dig, som snabbt behöver sätta upp ett telefonmöte. Du kan smidigt och enkelt koppla den till PC med USB eller till mobil med jack stick. Så får du alltid bra ljud i hela lokalen.

Sätt upp ett telefonmöte på under tio sekunder
Sennheiser SP20 konferenstelefon är för dig som har behov för att snabbt dra igång ett telefonmöte, när viktiga beslut ska fattas eller en affär ska avslutas. Du kan använda den till både PC med USB och mobil med 3,5 mm jack stick, och med Plug & Play fungerar den direkt när du kopplar in den. Du kan bokstavligt talat sätta upp ett möte överallt på under 10 sekunder. Med det smarta reseetuiet är din konferenstelefon alltid skyddad när du är på språng.

SP 20 ger dig naturligtvis ett fantastiskt Sennheiser ljud med Voice Clarity och eko eliminering, som gör att alla i rummet kan höras kristallklart. Aldrig mer dåliga mikrofoner eller högtalare från din PC eller mobil. HD Voice kvaliteten i mikrofonerna ser till att röster fångas upp med alla detaljer, och brusreduktionen filtrerar bort oönskade bakgrundsljud från signalen, så personerna i den andra änden hör alltid vad som blir sagt. SP 20 är idealisk för små möten med upp till 4 deltagare.

Ha kontrollen över konferenssamtalet inom räckhåll, med den intuitiva panelen på din Sennheiser speakerphone. SP 20 ger dig både möjlighet att besvara samtal och lägga på, stänga av mikrofonen och justera ljudvolymen med ett enkelt tryck med fingret.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.