Headset software

Dina headset och konferenstelefoner har många funktioner och fördelar, som du kan använda dig av om du installerar den rätta programvaran. Du kan bl.a. hålla koll på om det finns nya uppdateringar till drivrutinen i ditt headset, få en överblick över dina anslutna enheter och se batteristatus.

Du har dessutom möjlighet göra personliga inställningar och justera bl a bullerskydd, språk, ringsignaler, sensorer och mycket mer.

Hitta software till ditt headset nedan.

Jabra softwarePlantronics software


Jabra Software

Jabra levererar en rad software för dator och mobiltelefon, som ger dig en massa fördelar, om du vill få ut så mycket som möjligt av ditt headset eller din  speakerphone.

Jabra Direct

Jabra Direct för PC

Jabra Direct är ett gratisprogram, som gör det möjligt att styra dina samtal på de flesta softphones. Du kan också personalisera ditt headset eller din konferenstelefon, eller se till att de alltid är uppdaterade.

Du kan dessutom överföra telefonsamtal mellan din desktop och mobil, så att du kan ta med dig samtalet överallt. Denna funktion fungerar med vissa Evolve headset.

Mjukvaran ger dig samtidigt en överblick över alla dina Jabra kommunikationsenheter, och visar om de är ordentligt anslutna till din dator eller smartphone.

Ladda ner Jabra Direct för PC här

Jabra Suite för Mac

Jabra Suite för Mac

Jabra Suite för Mac ger dig möjlighet att kontrollera samtal och ljud på de nyaste softphones med din anslutna Jabra samtalsenhet.

Du kan bl a svara i telefon eller lägga på, tända och släcka mikrofonen, sätte samtal i vänteläge och återuppta dem, och mycket mycket mer.

Du får dessutom åtkomst till de allra senaste versionerna av din firmware, så att du alltid snabbt och enkelt kan hålla ditt headset eller din speakerphone uppdaterade.

Ladda ner Jabra Suite för Mac här


Plantronics Software

Om du vill få ut så mycket som möjligt av ditt Plantronics headset eller din speakerphone, är det en bra idé att ladda ner den senaste mjukvaran. Du kan finna appar till både mobil och PC, som ger dig en mängd fördelar.

Plantronics Hub för desktop

Plantronics Hub för PC / Mac

Plantronics Hub ger dig full kontroll över ditt headset till PC eller Mac.

Det är enkelt att finna alla dina anslutna enheter, kontrollera status och hålla dem uppdaterade med de nyaste headset drivers.

Du kan dessutom enkelt och smidigt ändra inställningar för ditt headset eller din konferenstelefon, för att passa dina personliga preferenser, t ex ändra språk, ringsignal, trådlös konfiguration, sensorer och mycket annat.

Ladda ner Plantronics Hub för PC / Mac här

Plantronics Hub för mobil

Plantronics Hub för mobil

Plantronics Hub till iPhone eller Android ger dig full kontroll över ditt smartphone headset. Använd din Plantronics app för att hitta din enhet om den försvinner, se batterinivå eller anslutningsstatus. Inbyggda manualer hjälper dig och ger dig snabb kunskap om alla funktioner.

Utöver det är det enkelt att göra ditt headset personligt med ett par tryck med fingret. Ställ in sensorn, skydda dig mot skadligt buller, sätt igång HD Voice, och mycket annat.

Du kan dessutom trådlöst uppdatera ditt Plantronics Bluetooth headset, så att det alltid har den nyaste firmware och de senaste features.

Ladda ner Plantronics Hub för iOS / Android här

© 2018 Zinuss.