TRUST Iris 4K Conference Camera

6 814,00 kr 5 451,20 kr
I lager
SKU
24073
   

Trust Iris ger dig en enkel och enkel lösning för att hålla onlinemöten i vardagen. Videokonferenskameran har inbyggda mikrofoner, så du behöver bara ansluta din bärbara dator och ström för att starta mötet.

Trust Iris gör det snabbt och enkelt att komma igång med dina möten online och ger en professionell bild i hög upplösning.

Plug & play
IRIS är redo att användas inom några minuter. Du tar helt enkelt ut produkten ur kartongen och ansluter den till din bärbara dator. Redo! Du kan nu starta ett möte direkt. Använd fjärrkontrollen för att hantera displayen och ljudet med en knapptryckning för ett interaktivt möte.

ClearView 4K-upplösning
IRIS ClearView-tekniken innehåller en HD-sensor med en fantastisk bildupplösning. Kameran har en 120° vidvinkelvy som möjliggör en bred bild.
Detta erbjuder en högupplöst och helkroppsvisning av varje person i rummet utan att de behöver sitta skuldra vid skuldra.

Trust IRIS erbjuder flera alternativ för att spåra och rama in enskilda deltagare. Funktionen för dynamiskt omfång säkerställer tydlig bild i alla ljusförhållanden. Slutligen är IRIS utrustad med röstspårning, där kameran automatiskt vänder och zoomar in på personen som talar.

ClearSound ljudteknik
Trust IRIS innehåller en högtalare av hög kvalitet som med ClearSound-teknik är optimerad för röstljud. Ljud filtreras automatiskt från alla vibrationer för att förhindra resonans för att ge dig en fantastisk ljudupplevelse.

De inbyggda mikrofonerna har en räckvidd på upp till 5 meter och följer en algoritm för att se till att varje deltagare är tydligt hörbar, var de än sitter. Den brusreducerande funktionen säkerställer att bakgrundsljud inte kommer att störa ditt möte.

IRIS passar alla mötesrum
En av de stora fördelarna som Trust IRIS erbjuder är det faktum att det förvandlar vilket litet mötesrum som helst till ett fullfjädrat videokonferensrum.
IRIS vidvinkellins och fantastiska mikrofoner säkerställer en perfekt videokonferensupplevelse för alla möten från 2 upp till 8 personer som sitter på säkert avstånd från varandra.

Vad finns i boxen?
Trust Iris-kamera, 3 m. USB-C-kabel, strömförsörjning, fjärrkontroll (batterier ingår), väggfäste och manual.


Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.