2globes Hybrid Office

4 995,00 kr 3 996,00 kr
I lager
SKU
2G-101051
   

2globes Hybrid Office är ett trådlöst headset som är perfekt för stora kontor och callcenter. Du får lång räckvidd med trådlös DECT-teknik och aktiv brusreducering ANC, vilket hjälper till att uppnå tyst och koncentration i bullriga miljöer. Få ut det mesta av dina samtal med dina kunder!

2globes Hybrid Office framstår som en unik produkt och gör sig ett namn som en extremt mångsidig lösning för den moderna affärsvärlden, där arbetsplatsen inte står stilla utan rör sig fram och tillbaka från möten på kontoret, när du pendlar på tåget och på hemmakontoret.
Innovation och funktionalitet har lagts ner i designen av 2globes Hybrid Office, som är ett unikt och mångsidigt hybridheadset som har inbyggd ANC-teknik, vilket ger sinnesro och fokus på dina uppgifter när du arbetar i en stor öppen kontorsmiljö eller callcenter.
2globes Hybrid Office DECT och Bluetooth headset
Trådlös som aldrig förr
Om du vill ha ett trådlöst headset till kontoret, som kan användas både för onlinemöten på en dator och för samtal på mobilen, så har du historiskt sett fått kompromissa genom att antingen välja ett DECT-headset med begränsad flexibilitet, eftersom din mobiltelefon måste vara inom Bluetooth-räckvidden för basstationen, eller ett Bluetooth-headset där du istället har begränsad räckvidd till din PC eller Mac.
2globes Hybrid Office skiljer sig från andra lösningar genom att vara det första headsetet som har både DECT- och Bluetooth-anslutning inbyggd i själva headsetet.

Spelar det någon roll?
Ja... nej... Ja! Fördelen med att ha båda anslutningarna i ditt Hybrid Office-headset är att du får mycket större flexibilitet i anslutningen till din dator och mobiltelefon.
Den trådlösa DECT-anslutningen till Hybrid Office-basen ger dig lång räckvidd, så att du kan röra dig fritt från din plats, gå till köket och hämta kaffe, till lagret för att kolla upp en produkt eller in i ett mötesrum för att prata konfidentiellt. Allt detta samtidigt som du är i ett samtal med din kund.
Ditt Hybrid Office-headset paras direkt till din iPhone eller Android-telefon via Bluetooth, och du kan därför ta med dig telefonen i fickan när du lämnar din plats. På andra headset måste du lämna mobilen på bordet eftersom den är ansluten via laddningsbasen.
Det kan vara väldigt praktiskt att ha mobilen till hands ifall man ska kolla lite information från ett mail, leta upp priser eller produktdata samtidigt som man har en kund i telefonen. Dessutom är det nu möjligt att ringa med din mobil via ditt headset, även om du sitter i matsalen, ett mötesrum eller ett annat rum borta från din arbetsstation.
2globes Hybrid Office Callcenter hörlurar
Perfekt för callcenter och öppna kontor
2globes Hybrid Office är utrustad med over-ear-kuddar på högtalarna, som ger passiv brusreducering och dämpar buller från pratande kollegor, skrivarljud och liknande störningar. Det är även möjligt att köpa on-ear kuddar som inte täcker hela örat, om du inte vill använda de stora kuddar som följer med ditt 2globes headset.
Med hjälp av avancerad ANC-teknik tar Hybrid Office effektivt bort bruset i ditt headset från den öppna kontorsmiljön och ljudet från bakgrunden i callcentret. Förutom att hjälpa till att hålla fokus på samtalet med din kund tar mikrofonen också bort bakgrundsljud för personen du pratar med. Som många vet är det ganska förvirrande och ibland till och med irriterande om du pratar med en supportpersonal i telefon där du kan höra andra prata i bakgrunden. Därför är ett headset som 2globes Hybrid Office en solid investering i en bra serviceupplevelse för dina kunder.

2globes Hybrid Office konference headset

Headset för praktikanter och handledare
2globes Hybrid Office fungerar med flera lösningar som Microsoft Teams, Google Meet, Amazon Chime, Zoom, Ring Central, Cisco Webex, Skype och många fler.
Dessutom kan du enkelt använda Hybrid Office för undervisning och utbildning av nya medarbetare genom att låta dem lyssna med ett extra headset anslutet. Du kan ringa ett konferenssamtal och använda Hybrid Office-basen för att ansluta upp till tre extra headset. Detta ger dig och dina kollegor möjlighet att delta i möten via telefon eller dator via samma basstation.

Ska jag oroa batteriet?
Nej! Du får upp till 20 timmars samtalstid när du använder ditt Hybrid-headset med den medföljande DECT-basstationen och upp till 10 timmar med Bluetooth med din smartphone.
I arbetsmiljöer som callcenter för polis och brandkår där stabilitet är ett måste kan du köpa ett extra batteri. På baksidan av basen för 2globes Hybrid Office kan du förvara ett extra batteri för laddning. På så sätt har du alltid ett reservbatteri som är lätt att snabbt byta ut i headsetet om du har glömt att ladda ditt headset eller om det tar slut.

Vad finns i boxen?
2globes Hybrid Office-headset, basstation, förvaringsväska, USB-kabel, ljudkabel och strömförsörjning.

Denna variant
- Stereo ANC-headset
- DECT basstation med display

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.