EPOS Expand 40+

4 695,00 kr 3 756,00 kr
Ej i lager
SKU
1000662

EPOS Expand 40+ trådlös Bluetooth-högtalartelefon gör det enkelt att delta i möten både på mobiltelefoner, Mac och PC. Denna högtalartelefon är lämplig för små mötesrum och huddle rooms.

EPOS Expand 40+ trådlös konferenshögtalare för onlinemöten.

Få ut mer av dina konferenssamtal med EPOS Expand 40+. Denna avancerade högtalartelefon erbjuder samma exceptionella funktioner som standard Expand 40, med den extra bekvämligheten med en USB-C Bluetooth-adapter. Anslut Expand 40+ trådlöst till din dator och njut av tydliga samtal i små och medelstora mötesrum.

Överlägsen ljudprestanda
Upplev kristallklart ljud med EPOS Expand 40+. Den här högtalartelefonen är utrustad med tre inbyggda mikrofoner och säkerställer att röster isoleras från efterklang och omgivande brus, vilket ger exceptionell ljudkvalitet för alla mötesdeltagare. Expand 40 Plus ger en naturlig ljudupplevelse och gör att du och dina kollegor kan fokusera på dina möten online.

Trådlös frihet
Säg adjö till kabeltrassel och njut av friheten med trådlös anslutning. Expand 40+ kommer med en USB-C Bluetooth-adapter så att du kan ansluta den trådlöst till din dator. Upplev bekvämligheten med sömlös kommunikation utan att kompromissa med ljudkvaliteten. Flytta runt i rummet, gör anteckningar och interagera med dina kollegor utan ansträngning.

Enkel installation och användning
Att ställa in Expand 40+ är väldigt enkelt. Med flera anslutningsalternativ, inklusive Bluetooth® och USB-C, kan du enkelt plugga och spela i alla konferensscenarios. Den här högtalartelefonen är designad för att vara användarvänlig och säkerställer att du kan fokusera på produktiva konversationer istället för att lägga tid på komplexa inställningar.

Intuitiv samtalskontroll
Ta kontroll över dina konferenssamtal med Expand 40+s intuitiva tryckknappar och LED-indikatorer. Justera volymen, stäng av mikrofonen och hantera samtalsfunktioner med lätthet. LED-indikatorerna ger tydlig synlighet av samtalsstatus, vilket säkerställer att du håller dig informerad och har kontroll under dina möten.

Långvarig prestanda
Expand 40+ är byggd för att stödja långa möten. Med en samtalstid på upp till 18 timmar kan du delta i oavbrutna konversationer utan att behöva oroa dig för batteritiden. Håll dig produktiv och fokuserad, med vetskap om att din högtalartelefon kommer att hänga med i ditt krävande schema.

Vad finns i boxen?
EPOS Expand 40+ högtalartelefon, USB-C Bluetooth-adapter, USB-C kabel, USB-C till USB-A adapter och fodral.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.