EPOS Sennheiser Impact SC 230

874,00 kr 699,20 kr
I lager
SKU
1000514
   

EPOS Sennheiser Impact SC 230 ger dig brusdämpning, flexibel mikrofon och lätt komfort, när du talar i fast telefon. Headsettet är byggt för att motstå ett stort slitage i många år och är perfekt för dig som talar mycket med kunder hela dagen.

Ett headset som passar till dig
EPOS Sennheiser Impact SC 230 levererar med sin lätta design en enorm komfort, när du ska tala med många kunder via fasta telefonen. Den slitstarka metalförstärkta huvudbygeln och de robusta materialen ger headsettet en enorm hållbarhet, som tål konstant användande i många år. Öronkudden med CircleFlex rättar sig efter ditt öra, och du kan sätta den justerbara huvudbygeln perfekt om huvudet. Du kan med det andra örat fritt bevara överblicken över din omgivning, medan du fördjupar dig i att ge kunden din bästa service.

Ge kunderna det goda ljudet
Med sin flexibla mikrofonarm fångar SC 230 din röst helt optimalt, så att du alltid kan ge dina kunder och kolleger det perfekta samtalsljudet. Mikrofonarmen kan justeras både till vänster och höger öra, och du kan sätta mikrofonen precis där den allra bäst fångar din stämma. Du har möjlighet för Sennheiser Voice Clarity, som ger dig ett kristallklart ljud i mikrofonen, även på ett stökigt kontor eller call center. Den brusdämpande mikrofonen tar bort bakgrundsljud, och med HD Voice kan du få med ännu fler detaljer i din röst, så att du låter naturlig och flytande för kunden i luren.

Mer information
Headset förbindelse QD sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.