EPOS Sennheiser Impact SC 260

1 369,00 kr 1 095,20 kr
Ej i lager
SKU
1000515

EPOS Sennheiser Impact SC 260 är med sina lätta och slitstarka material idealiskt för dig på kontor eller callcenter, som använder din fasta telefon i många timmar på en arbetsvecka. Med flexibel huvudbygel och mikrofonarm är det enormt komfortabelt för alla.

Ett headset som passar till dig
EPOS Sennheiser Impact SC 260 är med sin lätta design idealiskt för dig, som talar mycket i fast telefon på din arbetsplats. Designen med slitstarka material, som t ex den metalförstärkta huvudbågen, är byggt för att ge dig fantastisk komfort i många år framöver. Öronkuddarna med CircleFlex formar sig efter dina öron, och huvudbygeln kan ställas in precis efter din smak. Hörlurarna ger dig möjlighet att fördjupa dig i samtalet genom att dämpa oljud omkring dig och ge dig perfekt ljud i bägge öron.

Ge kunderna det goda ljudet
SC 260 bidrar till att ge dina kunder och kolleger det perfekta samtalet över fasta telefonen. Mikrofonarmen kan sättas precis som du önskar, så att den fångar allt som du säger. Du har möjlighet att använda Sennheiser Voice Clarity, som gör din stämma lätt att höra, även om du sitter i ett stökigt call center eller kontor. Mikrofonen har inbyggd brusdämpning som filtrerar bort larm från din omgivning, och du kan med HD Voice fånga ännu fler nyanser och toner i din röst, så att den blir kristallklar i luren.

 

Mer information
Headset förbindelse QD sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.