EPOS Sennheiser Impact SC 260 USB

1 675,00 kr 1 340,00 kr
Ej i lager
SKU
1000517

Med sin lätta design och slitstarka material är EPOS Sennheiser Impact SC 260 USB perfekt för dig som använder din PC för många samtal under din arbetsdag. Den extra flexibiliteten i konstruktionen gör det också väldigt bekvämt.

Ett headset som passar dig
Sennheiser Circle SC 260 USB är med sin lätta design perfekt för dig som pratar med många kunder genom din arbetsdag. Den metallförstärkta huvudbågen och slitstarka material håller i många år framöver, och med två års producentgaranti är du garanterad, om headsettet mot förväntan går sönder. Öronkuddarna med CircleFlex sätter sig efter ditt huvud, och du kan anpassa huvudbygeln så som du önskar. Mikrofonarmen kan med sina flexibla material sättas precis så att du fångar det du säger maximalt, och så kan du flytta mikrofonen när du tar en paus.

Bjud kunderna på ett gott ljud
SC 230 USB återger din stämma helt naturligt, så att du alltid kan ge kunder och kolleger i luren det perfekta samtalet. Sennheiser Voice Clarity gör din röst lätt att höra, till och med när du sitter i ett stökigt call center eller kontor. Mikrofonen filtrerar bort larm från bakgrunden med sin inbyggda brusdämpning, och HD Voice gör din stämma kristallklar genom att fånga alla nyanser och toner. Designen med två hörlurar i HiFi kvalitet ger dig en perfekt utgångspunkt för att fördjupa dig i både arbete och samtal, genom att dämpa oljud omkring dig och ge dig perfekt stereoljud.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.