Jabra BIZ 2300 QD Duo

1 292,00 kr 1 033,60 kr
Ej i lager
SKU
2309-820-104

Jabra BIZ 2300 QD Duo är ett solitt och driftsäkert headset till din fasta telefon, med slitstarka material och ett överlägset ljud. Det gör det perfekt till professionell kommunikation på kontor eller call center. 

Ett headset som håller
Jabra BIZ 2300 QD Duo är ett driftsäkert och stabilt headset till din fasta telefon, som har en hållbarhet som tål intensivt användande varje dag. Den Kevlar-förstärkta sladden och den flexibla huvudbygeln klarar en hel dags bruk. Du kan därför prata med många kunder varje dag. Utan att ditt headset slits ut. Den lätta designen med två hörlurar sitter det bekvämt på huvudet, så att du kan koncentrera dig på samtalet utan att bli störd av din omgivning.

Bättre kvalitet ger bättre samtal
Jabra BIZ 2300 QD Duo ger dig ett sublimt ljud till din fasta telefon. Mikrofonen med FreeSpin kan placeras precis där det passar dig, och den filtrerar även bort dina andetag tack vare Air Shock-teknologi. Den effektiva brusreduktionen ser dessutom till att filtrera bort ljud från lokalen runt omkring dig. Du ges därutöver möjlighet att få ännu bättre ljud med hjälp av HD Voice, så du låter ännu mer naturlig för kunden i andra änden. Du kan med SafeTone lugnt använda ditt headset hela långa dagen, eftersom det filtrerar bort för höga ljud, innan de når ditt öra.

Mer information
Headset förbindelse QD sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.