Jabra BIZ 2300 QD Mono

1 017,00 kr 813,60 kr
I lager
SKU
2303-820-104
   

Jabra BIZ 2300 QD Mono är ett solitt och driftsäkert headset till din fasta telefon på kontor eller call center. Du kan tryggt använda det till all din professionella kommunikation med de slitstarka materialen och den överlägsna ljudet.

Ett headset som håller
Jabra BIZ 2300 QD Mono är ett driftsäkert headset till din fasta telefon, konstruerat av solida material, som ger det en hållbarhet utöver det vanliga. Du får med den Kevlar-förstärkta sladden och den flexibla huvudbygeln ett headset, som enkelt klarar utmaningarna vid heldagsanvändande. Därför kan du tala med många kunder genom hela dagen och ändå ha ett headset som känns helt nytt. Den lätta designen med en enkelt hörlur gör det bekvämt att ha på, och du kan följa med i din omgivning, samtidigt som du erbjuder din goda service över telefonen.

Bättre kvalitet ger bättre samtal
Jabra BIZ 2300 QD Mono ger dig ett sublimt ljud. Mikrofonen har FreeSpin, vilket betyder att du kan placera den precis som du önskar. Den filtrerar till och med bort dina andetag med hjälp av Air Shock, och bakgrundsljuden blir också minimerade med den effektiva brusreduktionen. Du har möjlighet att få ett ännu bättre ljud med HD Voice, som fångar mer av din stämma och gör den mer naturlig för kunden i luren. Med SafeTone kan du tryggt använda ditt headset hela långa dagen, eftersom det tar bort alla skadliga ljud, innan de når ditt öra.

Mer information
Headset förbindelse QD sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.