Jabra BIZ 2300 USB MS Mono

1 168,00 kr 934,40 kr
I lager
SKU
2393-823-109
   

Jabra BIZ 2300 USB MS Mono er det solide og driftsikre USB headset til Lync på PC. De slidstærke materialer og det fleksible design med sublim lyd gør det til den perfekte samtaleambassadør på kontoret.

 

Jabra BIZ 2300 MS Mono er certificeret til Skype for Business

Ett headset som håller
Jabra BIZ 2300 USB MS Mono gör din Skype for Business upplevelse till en fröjd. Med den Kevlar-förstärkta sladden och den flexibla huvudbygeln får du en fantastisk komfort från ett headset, som enkelt klarar utmaningarna i en modern arbetsmiljö. Därför kan du använda det oavbrutet till både samtal och multimedia, utan att behöva tänka på hållbarhet. Den lätta designen med en enkelt hörlur låter dig behålla överblicken över din omgivning, så att du inte missar något viktigt.

Bättre kvalitet ger bättre samtal
Jabra BIZ 2300 USB MS Mono är din samtalsambassadör. Med mikrofonarmens FreeSpin kan du fritt placera den var du vill. Air Shock filtrerar bort din andedräkt, och kombinerat med den effektiva brusreduktionen som filtrerar bort bakgrundsljuden, kan kunden höra din röst och inget annat. HD Voice teknologin gör dessutom din röst helt naturlig, så att du alltid hörs klart och tydligt. HiFi ljud i hörlurarna ser till att perfekt återge alla ljud i ditt öra, och SafeTone skyddar dig mot alla skadliga ljud, så att du tryggt kan använda ditt headset hela dagen.

Jabra BIZ 2300 USB MS Mono är certifierat för Skype for Business.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.